Lifestyle|07.03.2024 15:49

Dakota Johnson: O Chris Martin της έκανε πρόταση γάμου μετά από έξι χρόνια σχέσης

Newsroom

Έναν μεγάλο έρωτα φαίνεται ότι ζουν ο frontman των Coldplay, Κρις Μάρτιν (Chris Martin) και η ηθοποιός Ντακότα Τζόνσον (Dakota Johnson). Ο τραγουδιστής, σύμφωνα με δημοσίευμα της Mirror, ζήτησε από την ηθοποιό πριν από λίγο καιρό να τον παντρευτεί.

«Είναι ξετρελαμένοι ο ένας με τον άλλον από την πρώτη μέρα, οπότε το επόμενο βήμα ήταν αναπόφευκτο», είπε πηγή από το περιβάλλον τους. «Δεν βιάζονται να προγραμματίσουν τον γάμο τους, αλλά θέλουν να επισημοποιήσουν τη σχέση τους», σημείωσε.

Το ζευγάρι φέρεται μάλιστα να έχει τις ευλογίες της πρώην συζύγου του Μάρτιν, Γκουίνεθ Πάλτροου, η οποία τον περασμένο Οκτώβριο δήλωσε ότι είναι «καλή φίλη» με την Ντακότα Τζόνσον χαρακτηρίζοντάς την «ένα αξιολάτρευτο και υπέροχο άτομο».

«Αγαπώ αυτά τα παιδιά με όλη μου την καρδιά»

Από την πλευρά της, η κόρη του ηθοποιού Ντον Τζόνσον και της υποψήφιας για Όσκαρ Μέλανι Γκρίφιθ σε πρόσφατη συνέντευξη στο «Bustle» δήλωσε ότι «αγαπώ αυτά τα παιδιά με όλη μου την καρδιά», αναφερόμενη στην κόρη του πρώην ζευγαριού, Apple, 19 ετών, και τον γιο της, Moses, 17 ετών. Σε άλλο σημείο, αναφέρθηκε στη φιλία της με την Πάλτρου και σημείωσε ότι αυτή η νέα οικογένεια που επέλεξε είναι «εξίσου σημαντική, αν όχι περισσότερο» από τη δική της οικογένεια.

Η Τζόνσον αποκάλυψε επίσης ότι είναι ανοιχτή στο ενδεχόμενο να αποκτήσει δικά της παιδιά. «Έχω φτάσει σε αυτό το σημείο όπου πραγματικά θέλω να βιώσω όλα όσα έχει να προσφέρει η ζωή. Και ειδικά επειδή είμαι γυναίκα, σκέφτομαι: “Τι μαγικό πράγμα να κάνω. Τι τρελή, μαγική, άγρια εμπειρία”. Αν αυτό είναι γραφτό να συμβεί σε μένα, είμαι απόλυτα σύμφωνη».

Το ζευγάρι είναι σε σχέση από το 2017, ωστόσο, το 2019 είχαν χωρίσει για ένα μικρό διάστημα, το οποίο όπως φαίνεται είχε καλή κατάληξη. Ο Μάρτιν, 47 ετών, ήταν παντρεμένος με την Πάλτροου για 11 χρόνια προτού ανακοινώσουν τον χωρισμό τους το 2016. 

ColdplayΝτακότα Τζόνσονειδήσεις τώραΚρις Μάρτιν