Lifestyle|10.03.2024 09:35

Μαριλίτα Λαμπροπούλου - Γιάννης Νταλιάνης: Χώρισαν έπειτα από 18 χρόνια κοινής πορείας

Newsroom

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Κορύνας Μανταγάρη στην εφημερίδα Real Life, η Μαριλίτα Λαμπροπούλου και ο Γιάννης Νταλιάνης αποφάσισαν να δώσουν τέλος στον γάμο τους και ν' ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους. Οι δύο ηθοποιοί συνεχίζουν να ζουν κάτω από την ίδια στέγη, ενώ συνεργάζονται στην ίδια θεατρική παράσταση «Οι Τσέντσι» στο θέατρο Πειραιά, η οποία έκανε πρεμιέρα το βράδυ του Σαββάτου 9 Μαρτίου.

Η γνωριμία

Γνωρίστηκαν και έγιναν ζευγάρι κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της σειράς «Ίχνη», το 2007. «Νωρίτερα, είχαμε βρεθεί σε κάποιες πρεμιέρες, αλλά ουσιαστικά εκεί γνωριστήκαμε. Καταλάβαμε από την αρχή ότι βλέπαμε τα πράγματα μ' έναν κοινό τρόπο, υπήρξε από την αρχή μια χημεία, μια έλξη. Η Μαριλίτα είναι πολύ αυστηρή και μ' εμένα και πιο πολύ με τον εαυτό της. Δεν μιλάμε μόνο για το θέατρο. Τα ενδιαφέροντά μας είναι κι άλλα οπότε δεν βαλτώνουμε μόνο με τα θέματα του θεάτρου» είχε εξομολογηθεί ο Γιάννης Νταλιάνης σε παλιότερη συνέντευξή του.

«Το πρώτο πράγμα που μου άρεσε στον Γιάννη πέρα από όλα αυτά τα φανταστικά χαρακτηριστικά που έχει ήταν ο τρόπος που με είδε και με χαιρέτησε την πρώτη φορά και μου χαμογέλασε. Ο τρόπος αυτός μου φάνηκε αμέσως διαφορετικός. Δεν τον ερωτεύτηκα εκείνη τη στιγμή, αλλά είπα ότι αυτός ο άνθρωπος έχει κάτι διαφορετικό» έχει δηλώσει η πρωταγωνίστρια της σειράς «Σασμός» για τον πατέρα των παιδιών της. 

Οι δύο κόρες τους

Δύο χρόνια μετά παντρεύτηκαν και απέκτησαν δύο κόρες. Μάλιστα η 12χρονη κόρη τους, Έλλη, συμμετείχε στην πετυχημένη σειρά της ΕΡΤ, «Αγάπη Παράνομη». «Θέλω οι κόρες μου να γνωρίσουν διάφορα πράγματα, ν' ανακαλύψουν τυχόν ταλέντα που έχουν, να δουν πού μπορούν να είναι δημιουργικές και χαρούμενες και εκεί να προχωρήσουν. Δεν είμαι ούτε αρνητικός ούτε τις προτρέπω ν' ασχοληθούν με την υποκριτική. Η Μαριλίτα είναι πιο επιφυλακτική και πιο προσεκτική με αυτά τα πράγματα. Εγώ αναλαμβάνω το ρόλο του καλού μπαμπά και η Μαριλίτα είναι λίγο πιο αυστηρή» είχε δηλώσει ο Γιάννης Νταλιάνης.

Με τη Μαριλίτα «δεν έχουμε έρθει σε σύγκρουση, αλλά υπάρχουν πάντα έντονες συζητήσεις και επειδή γνωριζόμαστε εννοείται ότι δεν κρατάμε δήθεν προσχήματα ευγενείας, πάντα είμαστε πιο ειλικρινείς ο ένας με τον άλλο με αποτέλεσμα να είναι και καλύτερο το τελικό αποτέλεσμα».

γάμοςειδήσεις τώραΜαριλίτα ΛαμπροπούλουχωρισμόςΓιάννης Νταλιάνηςηθοποιοί