Lifestyle|03.04.2019 17:35

Survivor 3: Ο Τόνι βρίζει και η Κατερίνα Δαλάκα επιτίθεται σε Τουρκάλα παίκτρια (vid)

Newsroom

Ένας καβγάς άνευ προηγουμένου έγινε στην παραλία της ελληνικής ομάδας, λίγες πριν την τελευταία αποχώρηση του Survivor, με την μορφή «Ελλάδα εναντίον Τουρκίας». Το κεφάλαιο Ελλάδα – Τουρκία ολοκληρώθηκε και πλέον δημιουργήθηκαν δύο νέες μεικτές ομάδες με Έλληνες και Τούρκους παίκτες. Λίγο πριν «ενωθούν» οι παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης ο Τόνι τσακώθηκε άσχημα με τον Νίκο, δείχνοντας για άλλη μια φορά την επιθετική πλευρά του χαρακτήρα του, ενώ μετά την ένωση η Κατερίνα Δαλάκα «αρπάχτηκε» με την Τουρκάλα παίκτρια Seda.

Με αφορμή το φαγητό και τις καρύδες, ο Τόνι αποκάλεσε τον Νίκο «πατσαβούρα» και αμφισβήτησε την αξία του ως πρωταθλητή με έντονα εριστικό τρόπο. Η Ρία ανέλαβε να ηρεμήσει τα πνεύματα, αλλά ο Τόνι συνέχισε να βρίζει και να φωνάζει. Στο συμβούλιο του νησιού τελικά αποχώρησε ο Βασίλης Βασιλικός. Ο καβγάς ανάμεσα στον Νίκο Κοσμά και τον Τόνι Σταυράτη έγινε viral.

Νίκος Κοσμάς vs Τόνι Σταυράτης

Ο Νίκος Κοσμάς είναι 26 ετών και μένει μόνιμα στην Αθήνα.  Η σχέση του με τον αθλητισμό ξεκίνησε από μικρή ηλικία, με την ενασχόληση του με το καράτε. Άθλημα στο οποίο έχει διακριθεί κατακτώντας το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, αλλά και την τρίτη θέση στον κόσμο. Πλέον είναι γυμναστής και προπονητής καράτε σε νέους. Έχει αντιμετωπίσει στην καριέρα του πολλές φορές Τούρκους πρωταθλητές.  

Ο Τόνι Σταυράτης είναι 34 ετών και μένει στη Σαλαμίνα. Έχει ασχοληθεί επαγγελματικά με το ποδόσφαιρο και έχει εργασθεί ως ασφάλεια σε υψηλά πρόσωπα. Έχει κάνει αρκετές χειρωνακτικές εργασίες και τώρα δουλεύει στη ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη Σαλαμίνας. Το πιο δύσκολο που έχει ζήσει στη ζωή του είναι όταν εργαζόταν σαν μισθοφόρος σε πλοία στην Σομαλία. Με το πάθος του, την αγωνιστικότητά του και το πείσμα του, πιστεύει ότι θα φέρει πολλές νίκες στην Ελληνική ομάδα.

Κατερίνα Δαλάκα και η Seda Ocak διάλεξαν ομάδες 

Η Κατερίνα Δαλάκα και η Seda Ocak ψηφίστηκαν νέοι αρχηγοί και οι νέες ομάδες που δημιουργήθηκαν είναι: 

Κατερίνα Δαλάκα (Μαύρη): Sude, Δήμητρα Βαμβακούση, Melisa, Ελπίδα Μεζιρίδου, Atakan, Παναγιώτης Κωνσταντινίδης, Yusuf, Σπύρος Γουρδούπης, Emre. Seda Ocak (Άσπρη): Αφροδίτη Σκαφίδα, Busra, Ρία Κολοβού, Sabriye, Νίκος Κοσμάς, Hikmet, Τόνι Σταυράτης, Bora, Κυριάκος Πελεκάνος, Okay.

T

Μετά το τέλος της επιλογής η Κατερίνα Δαλάκα ξέσπασε κατά της Seda, λέγοντας πως είχαν συμφωνήσει να πάρει η ίδια στην ομάδα της την Αφροδίτη και η Seda να πάρει την Sude. Η Seda, όμως, επέλεξε πρώτη την Αφροδίτη και εξήγησε ότι η Δαλάκα φοβόταν μη χάσει την ευκαιρία να επιλέξει τον Ατακάν. Η Κατερίνα Δαλάκα και ο Τούρκος παίκτης Ατακάν έχουν έρθει πολύ κοντά στο παιχνίδι, ενώ η ίδια η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έχει εκφράσει την ιδιαίτερη συμπάθειά της: «Θα ήθελα να τον γνωρίσω καλύτερα και από την αντίπαλη ομάδα είναι ο πιο όμορφος».

«Πρέπει να πω κάποια πράγματα γι’ αυτά που είπε η Δαλάκα. Είπε ότι δεν θα με συγχωρέσει. Αφού η Αφροδίτη είναι τόσο σημαντική για εκείνη, τότε έπρεπε να κάνει την επιλογή της ξεκινώντας από τις γυναίκες. Φοβόταν μη χάσει την ευκαιρία να επιλέξει τον Atakan και γι’ αυτό ξεκίνησε την επιλογή της από τους άντρες. Εγώ δεν θα μπορούσα να βάλω σε κίνδυνο την ομάδα μου. Ρίσκαρα να χάσω τη Sude και πήρα την Αφροδίτη για το καλό της ομάδας μου. Εγώ πάντα κρατάω τις υποσχέσεις μου και το ίδιο θα κάνω και από εδώ και στο εξής», είπε μεταξύ άλλων η Seda.

T
SurvivorΚατερίνα ΔαλάκαSurvivor 2019