Lifestyle|13.03.2024 17:12

Αντιγόνη Κουλουκάκου: Οι πρώτες φωτογραφίες με τον νεογέννητο γιο της - «Το ήθελε τόσο πολύ» λέει η Μενεγάκη

Newsroom

Μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram, η Αντιγόνη Κουλουκάκου αποκάλυψε ότι έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, καρπό του έρωτά της με τον Νίκο Ράικο. Συγκεκριμένα, η ηθοποιός δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών τόσο από την περίοδο της εγκυμοσύνης, αλλά και από τις πρώτες ημέρες με τον γιο της.

«Ηρθαμε στο φως και γεμίσαμε τον ουρανό της μαμάς αστέρια! Να 'σαι ευλογημένος γερός δυνατός με τις ευαισθησίες σου, να νιώθεις, να δίνεις, να μοιράζεσαι και να παίρνεις αγάπη στη ζωη σου, ότι επιθυμείς και αγαπάς να το διεκδικείς και να το κατακτάς, να είσαι παντα ο εαυτός σου. Να βρίσκεις τον δρόμο σου και να σε οδηγεί το φως σ' ένα κόσμο πιο φωτεινό. Η μαμά σου, ο μπαμπάς σου, η οικογένεια σου είμαστε δίπλα σου για παντα. Σε αγαπάμε» έγραψε μεταξύ άλλων.

 

«Το ήθελε τόσο πολύ»

Το μεσημέρι της Τετάρτης (13/3), η Ελένη Μενεγάκη αναφέρθηκε στο ευχάριστο γεγονός στέλνοντας τις πιο θερμές ευχές της στο ζευγάρι. «Να πούμε κι ένα "να σας ζήσει" στην Αντιγόνη Κουλουκάκου και το σύντροφό της, και γενικότερα σε όλη τους την οικογένεια. Μάθαμε χθες ότι έγινε μανούλα, απέκτησε τον γιο της. Το ήθελε τόσο πολύ.

Και νομίζω, στις λίγες στιγμές που την είδαμε να μιλάει κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, αλλά και εμείς που μιλήσαμε ιδιωτικά μαζί της, πραγματικά νιώσαμε ότι ήταν μια διαδρομή που την ήθελε πολύ, την πίστεψε πολύ και γι’ αυτό ακριβώς έφτασε αυτή τη στιγμή να έχει στην αγκαλιά της το μωρό της. Πολύ ευτυχισμένη. Εγώ νομίζω ότι δεν υπάρχει κάτι άλλο να πούμε, είναι πάρ πολύ ευτυχισμένη. Να σου ζήσει» σχολίασε η παρουσιάστρια του MEGA. 

ηθοποιόςinstagramΑντιγόνη Κουλουκάκουειδήσεις τώραγιοςΕλένη Μενεγάκηγονείςπαιδί