Lifestyle|03.04.2019 18:51

Αποκλειστικό: Το αφιέρωμα του Σάκη Ρουβά σε «θρύλο» του ελληνικού σινεμά

Αλέξης Μίχας

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία για την καινούργια εκπομπή του Σάκη Ρουβά στον ΣΚΑΪ. Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό μια από τις πρώτες εκπομπές θα είναι αφιερωμένη στον Βλάση Μπονάτσο και θα μιλήσουν γι’ αυτόν πρόσωπα της οικογένειάς του, όπως η κόρη του Ζένια.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ethnos.gr, ένα ακόμη μεγάλο αφιέρωμα σε έναν θρύλο του ελληνικού κινηματογράφου ξεκίνησε να προετοιμάζεται υπό συνθήκες άκρας μυστικότητας. Ο Σάκης Ρουβάς ετοιμάζει μια εκπομπή αφιερωμένη στον Νίκο Κούρκουλο.

Ο Έλληνας καλλιτέχνης είχε προσωπική γνωριμία με τον αξέχαστο ηθοποιό που διατέλεσε για πολλά χρόνια και καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού θεάτρου και είναι γνωστό άλλωστε πως συνδέεται με πολυετή φιλία με την κ. Μαριάννα Λάτση. Η επιχειρηματίας αν και σπανιότατα μιλά στις τηλεοπτικές κάμερες πιθανολογείται πως θα συμμετάσχει στο συγκεκριμένο τηλεοπτικό αφιέρωμα.

T

Το ίδιο ισχύει και για την κόρη της Εριέττα Κούρκουλου. Και φυσικά στη συγκεκριμένη εκπομπή θα μιλήσει και ο Άλκης Κούρκουλος που ξεκίνησε ήδη γυρίσματα για το «Λόγω Τιμής - 20 χρόνια μετά» στον ΣΚΑΪ.

Τα γυρίσματα για το συγκεκριμένο αφιέρωμα, στο οποίο θα συμπεριλαμβάνεται και σπάνιο αρχειακό υλικό από την ζωή και την καριέρα του κορυφαίου Έλληνα ηθοποιού δεν έχουν ακόμη ξεκινήσει.

Αξίζει να σημειωθεί πως η καινούργια εκπομπή του Σάκη Ρουβά αν και είχε προγραμματιστεί αρχικά να ξεκινήσει στο δεύτερο μισό της τρέχουσα τηλεοπτικής περιόδου δεν είναι βέβαια πως αυτό θα συμβεί.

Αυτό αφενός έχει να κάνει με τις προσεχείς εκλογικές αναμετρήσεις και τις έκτακτες ενημερωτικές εκπομπές που θα ενταχθούν σύντομα στο πρόγραμμα του σταθμού αφέτερου γιατί τα γυρίσματα της νέας εκπομπής είναι πολύωρα και απαιτητικά. Σε κάθε περίπτωση στον ΣΚΑΪ ποντάρουν πολλά στο συγκεκριμένο τηλεοπτικό project και θα αποφασίσουν από κοινού με τον Σάκη εάν θα βγει στον «αέρα» φέτος ή το επόμενο φθινόπωρο.  

Σάκης Ρουβάς