Lifestyle|15.03.2024 10:19

Ευαγγελία Αραβανή: Γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι

Newsroom

Πιο ευτυχισμένοι από ποτέ είναι η Ευαγγελία Αραβανή και ο Σπύρος Λάζαρης, καθώς έγιναν γονείς για πρώτη φορά! Η αγαπημένη παρουσιάστρια γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι. Το ζευγάρι που είναι μαζί εδώ και τέσσερα χρόνια, ζει κάτω από την ίδια στέγη στο Ψυχικό εδώ και έναν χρόνο, ενώ και οι δυο προτιμούν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και οι δημόσιες εμφανίσεις τους είναι σπάνιες.

Η παρουσιάστρια γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι και σύμφωνα με πληροφορίες του Νίκου Γεωργιάδη στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου», η Ευαγγελία Αραβανή γέννησε με καισαρική, ενώ ο μικρός της γεννήθηκε περίπου 3 κιλά και 500 γραμμάρια.

Τόσο η Ευαγγελία Αραβανή όσο και ο Σπύρος Λάζαρης θέλουν να πραγματοποιηθεί ο γάμος τους και η βάφτιση του γιου τους, στον Πόρο, όπου δραστηριοποιείται και ο 43χρόνος επιχειρηματίας.

Η είδηση της εγκυμοσύνης της έγινε γνωστή όταν ήδη είχε μπει στο τρίτο τρίμηνο της κύησής της, παρότι εκείνη και ο σύντροφός της προσπάθησαν να το κρατήσουν κρυφό μέχρι τη γέννηση του γιου τους, σύμφωνα με τα όσα είχε πει ο Νίκος Γεωργιάδης στο Πρωινό ΣουΣού.

Ο γνωστός επιχειρηματίας έχει ήδη τρία παιδιά με την πρώην σύζυγό του. «Το ζευγάρι ζει μαζί στα βόρεια προάστια, όπου έχουν φτιάξει ένα όμορφο σπίτι εδώ και έναν χρόνο. Ο Σπύρος Λάζαρης έχει το μεγαλύτερο ξενοδοχείο στον Πόρο και η Ευαγγελία ενώ είχε αρκετές προτάσεις για τηλεόραση τις είχε απορρίψει. Δεν επιθυμούσαν να βγει η πληροφορία, ήθελαν να βγει όταν θα έρθει το μωρό. Μέχρι τον 6ο μήνα δεν το ήξεραν ούτε οι στενοί τους άνθρωποι», είχε πει ο Νίκος Γεωργιάδης.

Ευαγγελία Αραβανήγένναειδήσεις τώρα