Lifestyle|19.03.2024 10:11

Κέιτ Μίντλετον: Ανησυχία μετά την τελευταία της εμφάνιση – Τα σχόλια για την αδύνατη φιγούρα και η σωσίας

Newsroom

Η εμφάνιση του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον σε ένα παντοπωλείο του Γουίνδσορ πυροδότησε νέες συζητήσεις και θεωρίες συνωμοσίας, ιδίως λόγω του γεγονότος ότι η πριγκίπισσα είχε υποβληθεί σε σοβαρό χειρουργείο πριν από λίγους μήνες. Η είδηση της εμφάνισής τους έγινε γνωστή το πρωί της Κυριακής και σύντομα δόθηκε στη δημοσιότητα ένα βίντεο που τους δείχνει στο παντοπωλείο. Τα πλάνα που δημοσιεύει η Sun και το TMZ εμφανίστηκαν λίγες ώρες αφότου η εφημερίδα αποκάλυψε ότι η Κέιτ πέρασε το Σάββατο για ψώνια στο Γουίνδσορ και το πρωί της Κυριακής παρακολουθώντας τα παιδιά της να αθλούνται.

Το παντοπωλείο αυτό απέχει μόλις 1,5 χιλιόμετρο από την έπαυλή τους και συχνά χρησιμοποιείται από μέλη της βασιλικής οικογένειας. Η Sun αναφέρει ότι η Κέιτ Μίντλετον φαινόταν ευδιάθετη και χαλαρή κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους.

Αυτό το γεγονός έθεσε υπό συζήτηση το εάν η Κέιτ Μίντλετον έχει αναρρώσει πλήρως από το χειρουργείο και ενίσχυσε τις θεωρίες συνωμοσίας που είχαν ήδη προκύψει γύρω από την υγεία της και την κατάστασή της.

Η Κέιτ Μίντλετον φορώντας ένα κολάν και ένα μαύρο φούτερ ψώνισε μαζί με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και γρήγορα αποχώρησαν από το παντοπωλείο. Όσοι βρέθηκαν στο σημείο σχολίασαν πως η ίδια ήταν ευδιάθετη και φαινόταν υγιέστατη.

«Μετά από όλες τις φήμες που κυκλοφορούσαν, έμεινα έκπληκτος που τους είδα εκεί», λέει, σύμφωνα με τη Sun, πελάτης που είδε το ζευγάρι να μπαίνει στο παντοπωλείο.  «Ήταν έξω για ψώνια με τον Γουίλιαμ και φαινόταν χαρούμενη και καλά. Τα παιδιά δεν ήταν μαζί τους, αλλά το γεγονός ότι βγήκε για να ψωνίσει, είναι σημάδι πως η ίδια είναι αρκετά υγιής», σημειώνει ο ίδιος.

Τα σχόλια για την «αδύνατη φιγούρα» και οι θεωρίες για σωσία της Κέιτ

Όμως, χρήστες του διαδικτύου παρατηρήσαν πως ήταν εμφανώς αδυνατισμένη μετά την περιπέτεια υγείας της. Εξάλλου, η Κέιτ Μίντλετον διατηρεί μια αδύνατη φιγούρα, αλλά πολλοί σημείωσαν ότι το πρόβλημα υγείας της ήταν αρκετά σοβαρό ώστε να χάσει κι άλλα κιλά. Άλλοι σημείωσαν πως δεν ήταν η ίδια αλλά… σωσίας της. Έκαναν, δε, ένα κοντινό στο πρόσωπό της λέγοντας πως τα χαρακτηριστικά της ήταν αλλοιωμένα. Κάποιοι επιμένουν ωστόσο πως το βίντεο είναι αυθεντικό και αυτή είναι όντως η Κέιτ Μίντλετον.

Και όλα τα παραπάνω την ώρα που το παλάτι αναζητά την ιδανική ημερομηνία για την επίσημη πρώτη εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον μετά το δύσκολο χειρουργείο.

Η πιθανότερη ημερομηνία είναι η Κυριακή του Πάσχα των Καθολικών, στην πασχαλινή θεία λειτουργία στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Γουίνδσορ, στις 31 Μαρτίου. Ωστόσο, αν αυτό δε γίνει, η επόμενη πιθανή ημερομηνία είναι στα γενέθλια του πρίγκιπα Λούις. Αν το παλάτι επιλέξει αυτή τη δεύτερη λύση τότε η «εμφάνιση» θα γίνει μέσω επίσημης φωτογραφίας που θα δώσει το παλάτι στις 23 Απριλίου.

T
Μεγάλη Βρετανίαειδήσεις τώραπριγκίπισσαΚέιτ Μίντλετον