Lifestyle|20.03.2024 22:54

Κέιτ Μίντλεντον: Υπό έρευνα τρία άτομα για το σκάνδαλο με τα ιατρικά της αρχεία

Newsroom

Υπό έρευνα βρίσκονται τρεις εργαζόμενοι της London Clinic από τη διοίκηση του νοσοκομείου για την υπόθεση παραβίασης των ιατρικών φακέλων της Κέιτ Μίντλετον.

Οι τρεις υπάλληλοι εργάζονται στο διάσημο ιδιωτικό νοσοκομείο όπου η πριγκίπισσα της Ουαλίας υποβλήθηκε σε εγχείρηση στην κοιλιακή χώρα νωρίτερα φέτος και όπου ο βασιλιάς Κάρολος υποβλήθηκε σε θεραπεία για διογκωμένο προστάτη, πριν διαγνωστεί με καρκίνο.

Δεν είναι σαφές αν οι συγκεκριμένοι υπάλληλοι έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα ή πότε το νοσοκομείο πληροφορήθηκε για πρώτη φορά ότι προσπάθησαν να παραβιάσουν τα ιατρικά αρχεία της Κέιτ. Οι ιδιωτικές ιατρικές πληροφορίες του βασιλιά δεν επηρεάστηκαν, αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες.

«Δεν υπάρχει θέση στο νοσοκομείο μας για όσους παραβιάζουν σκόπιμα την εμπιστοσύνη»

«Θα ληφθούν όλα τα κατάλληλα μέτρα» διαμήνυσε ο διευθυντής της ιδιωτικής κλινικής του Λονδίνου, «The London Clinic» όπου έγινε η εγχείρισης της Κέιτ Μίντλετον μετά το σάλο που ξέσπασε με την απόπειρα παραβίασης του ιατρικού της φακέλου.

Ειδικότερα, άτομα από το προσωπικό στην κλινική στο Λονδίνο όπου νοσηλεύτηκε η πριγκίπισσα της Ουαλίας, μετά το χειρουργείο της, φαίνεται να προσπάθησε να αποκτήσει πρόσβαση στα ιδιωτικά ιατρικά της αρχεία.

«Όλοι στην Κλινική του Λονδίνου έχουμε πλήρη επίγνωση των ατομικών, επαγγελματικών, ηθικών και νομικών καθηκόντων μας όσον αφορά το απόρρητο των ασθενών», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος Al Russell.

«Είμαστε υπερήφανοι για την εξαιρετική φροντίδα και διακριτικότητα που φροντίζουμε να προσφέρουμε σε όλους τους ασθενείς μας που μας εμπιστεύονται καθημερινά.

«Έχουμε σε εφαρμογή συστήματα για την παρακολούθηση της διαχείρισης των πληροφοριών των ασθενών και, σε περίπτωση οποιασδήποτε παραβίασης, θα ληφθούν όλα τα κατάλληλα ερευνητικά, ρυθμιστικά και πειθαρχικά μέτρα.

«Δεν υπάρχει θέση στο νοσοκομείο μας για όσους παραβιάζουν σκόπιμα την εμπιστοσύνη οποιουδήποτε από τους ασθενείς ή τους συναδέλφους μας» καταλήγει η ανακοίνωση σύμφωνα με το Skynews.

Σημειώνεται ότι οι επικεφαλής της Κλινικής του Λονδίνου ξεκίνησαν κατεπείγουσα έρευνα, καθώς υπήρξαν αναφορές ότι τουλάχιστον ένα μέλος του προσωπικού είχε προσπαθήσει να αποκτήσει πρόσβαση στα προσωπικά στοιχεία της πριγκίπισσας, αφού υποβλήθηκε σε επιτυχή χειρουργική επέμβαση στην κοιλιακή χώρα.

Κέιτ Μίντλετονειδήσεις τώραΒασιλιάς ΚάρολοςνοσοκομείοΛονδίνο