Η Μαρία Κορινθίου έγινε... ξανθιά! (pic)
NewsroomΕίναι μια Ελληνίδα που δύσκολα θα φανταζόταν κάποιος με ξανθά μαλλιά. Η ηθοποιός Μαρία Κορινθίου, μια κλασική μελαχρινή με μεσογειακή ομορφιά, επέλεξε να ερμηνεύσει έναν... κόντρα ρόλο στο θέατρο.
Η Μαρία Κορινθίου θα πρωταγωνιστήσει στην παράσταση η «Νεράιδα και το Παλικάρι» στο θέατρο Broadway, στο ρόλο της εθνικής μας σταρ, Αλίκης Βουγιουκλάκη.
Η Κορινθίου έχει δηλώσει σε συνέντευξή της ότι ένα κοινό που έχει με την Αλίκη, είναι ο πόλεμος που έχει δεχθεί, σε άλλα μέτρα και σταθμά.
Την ξανθιά version της Κορινθίου είδαμε στο εξώφυλλο του Down Town, το οποίο πόσταρε στο Instagram η ίδια, λέγοντας: «The new Blonde me, το τόλμησα και ναι, είμαι τρελή». Οι followers της έσπευσαν να πουν τη γνώμη τους και πολλοί επιμένουν ότι την προτιμούν μελαχρινή.
- Εκτελέσεις, συλλήψεις και νέοι περιορισμοί: Το Ιράν σκληραίνει τη γραμμή στο εσωτερικό εν μέσω πολέμου
- Η πρώτη δήλωση της οικογένειας της 38χρονης Βρετανίδας που δολοφονήθηκε στην Κυψέλη
- Ντύθηκε «Χάρος», ανέβηκε στην οροφή νοσοκομείου και κοιτούσε επίμονα τους ασθενείς
- «Όχι γκέι 17 Pro, αλλά σπασμένο 11άρι»: Ρώσοι διαλύουν τα iPhone τους στο TikTok για να... γίνουν πιο άνδρες