Lifestyle|21.03.2024 09:26

Καλομοίρα: Η γνωριμία με τον σύζυγό της και η Eurovision - «Ηρεμήστε όλοι με τη Σάττι»

Newsroom

Καλεσμένη στην εκπομπή «The 2Night Show» βρέθηκε η Καλομοίρα. Η τραγουδίστρια, με το μοναδικό ταμπεραμέντο, μίλησε για τη ζωή της, που μοιράζεται ανάμεσα σε δύο ηπείρους, για τον άντρα της ζωής της, την καθημερινότητα με τα παιδιά της, αλλά και την καριέρα της που είναι έτοιμη να συνεχίσει, αφού μόλις κυκλοφόρησε το καινούργιο της τραγούδι «Rolling».

«Πριν κάνω παιδιά, ήθελα να κάνω πράγματα στην Αμερική, να κάνω παγκόσμια καριέρα και τα λοιπά. Όταν όμως έκανα τα παιδιά, άλλαξαν οι προτεραιότητές μου. Σκεφτόμουν ότι αυτό θα μου πάρει χρόνο από τα παιδιά και ήμουν πολύ ευγνώμων που μπορούσα να κάνω αυτό που αγαπάω έστω και στην Ελλάδα. Έτσι, δεν ψάχνω άλλο πια». 

Γιατί είναι πληγωμένη με την Eurovision; «Περίμενα ότι η ΕΡΤ θα μου πρότεινε να ξαναπάω στη Eurovision, γιατί και εγώ και η Ελενα και ο Σάκης πήραμε την 3η θέση και σε αυτούς ξαναέγινε πρόταση και ξαναπήγαν. Η Μαρίνα Σάττι έχει πολύ καλό τραγούδι και πιστεύω ότι θα τα πάει τέλεια».

Αφού ευχήθηκε στη φετινή εκπρόσωπο της χώρας μας «καλή επιτυχία», η Καλομοίρα ζήτησε απ' όλους να  ηρεμήσουν, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «η Μαρίνα κάνει κάτι διαφορετικό. Το τραγούδι είναι πολύ καλό, έχει λίγο ελληνικό, λίγο οριένταλ και πιστεύω ότι ο Φωκάς Ευαγγελινός που είναι μύθος για μένα, θα το πάρει, γιατί είναι τηλεοπτικό σόου, και θα το πάει στο φεγγάρι».

«Δεν συγκρίνεται η αληθινή αγάπη με καμία δουλειά»

Αναφερόμενη στον σύζυγό της, Γιώργο Μπούσαλη, η Καλομοίρα μίλησε για την πρώτη τους γνωριμία. «Ο Γιώργος είναι ο άντρας της ζωής μου, έχουμε τρία παιδάκια. Ηξερα από μικρή ότι θα είναι ο άντρας της ζωής μου. Όταν τα φτιάξαμε ήταν όλο αυτό πολύ καινούργιο. Όταν βγήκε στο "Πιο πολύ την Κυριακή" είχα αγωνία γιατί σκεφτόμουν "κι αν χωρίσουμε τι θα γίνει;". Τα παιδιά είναι στην Αμερική τώρα, μιλάμε κάθε μέρα. Μεγάλωσαν» είπε.

Και συνέχισε: «Ηξερα από την πρώτη στιγμή ότι είναι ο άνδρας της ζωής μου και σκεφτόμουν τι θα γίνει σε περίπτωση που χωρίσουμε. Αν γύριζα τον χρόνο πίσω, θα έκανα πάλι τα ίδια πράγματα χάρη στον άντρα μου. Δε συγκρίνεται η αληθινή αγάπη με καμία δουλειά, αξίζει πιο πολύ από τα φώτα». 

ΚαλομοίραEurovision 2024Μαρίνα Σάττιειδήσεις τώραEurovisionΕΡΤThe 2night show