Lifestyle|22.06.2020 16:27

Γάμος για Βάσω Λασκαράκη – Λευτέρη Σουλτάτο: Το χρονικό της σχέσης τους (pics)

Newsroom

Σύντομα ο γάμος για την Βάσω Λασκαράκη και τον Λευτέρη Σουλτάτο και μάλιστα στην Κρήτη. Το ζευγάρι που αρραβωνιάστηκε τον περασμένο Δεκέμβριο φαίνεται ότι έχει ήδη ορίσει ημερομηνία γάμου και η εφημερίδα Espresso την αναδημοσίευσε αποκαλύπτοντας το γεγονός:

«Ο Ελευθέριος Σουλτάτος, κάτοικος Καβροχωρίου Μαλέβιζίου, γεννηθείς εις Ηράκλειον Κρήτης, του Μιχαήλ και της Σόνιας το γένος Ζερβάκη και η Βασιλική Λασκαράκη, κάτοικος Καβροχωρίου Μελεβιζίου, γεννηθείσα εις Θεσσαλονίκην, του Χρήστου και της Αναστασίας το γένος Βαμβακίδου, πρόκειται να έλθουν σε γάμο που θα γίνει εις την Κρήτη», αναφέρει η γαμήλια αναγγελία του ζευγαριού.

Η Βάσω Λασκαράκη ήταν παντρεμένη με τον ηθοποιό Γιάννη Τσιμιτσέλη, με τον οποίο έχει μία κόρη. Ερωτεύτηκαν στα γυρίσματα της επιτυχημένης σειράς του Mega «Η Πολυκατοικία».

Ήταν τέλη Σεπτέμβρη του 2017 όταν ανακοίνωσαν με μια επιστολή πως οι δρόμοι τους χωρίζουν τονίζοντας πως πάντα θα τους ενώνει η 5χρονη, σήμερα, κόρη τους Εύα. Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης αυτό το διάστημα έχει δεσμό με την ηθοποιό του «Τατουάζ», Κατερίνα Γερονικολού.

Η Βάσω Λασκαράκη είχε βρεθεί καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «Μετά τα Μεσάνυχτα» και για πρώτη φορά είχε μιλήσει για το διαζύγιο που τόσο συζητήθηκε. Η ηθοποιός είπε ότι είναι δύσκολο να πάρει κάποιος μια τέτοια απόφαση, ενώ τόνισε πως κανένα διαζύγιο δεν είναι στρωμένο με ροδοπέταλα και ότι αν κάποιος το πει αυτό θα είναι ψέματα, και πρόσθεσε: «Είναι πολύ δύσκολο. Είναι μια βαθιά προσωπική μάχη με το εαυτό σου, με τον άνθρωπο που έχεις πορευτεί μαζί, με το ότι είσαι μάνα, γυναίκα, σε ποια ηλικία βρίσκεσαι. Περνάς από χιλιάδες ερωτήματα στο κεφάλι σου, απορίες, μάχες προσωπικές, ανασφάλειες, πέφτεις, ξανασηκώνεσαι».

Η πρόσφατη ανάρτηση της Βάσως Λασκαράκη, που είναι πολύ ενεργή στα social media, έκρυβε ένα μήνυμα «απελευθέρωσης»: «My path. My Style. My Rules» - Το μονοπάτι μου, το στιλ μου, οι κανόνες μου. 

T

Λασκαράκη - Σουλτάτος γνωρίστηκαν στην Κρήτη και εκεί θα γίνει ο γάμος

Η ηθοποιός Βάσω Λασκαράκη και ο σεφ Λευτέρης Σουλτάτος γνωρίστηκαν στην Κρήτη πριν από δυόμιση χρόνια, όταν ακόμη η ηθοποιός ήταν παντρεμένη με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη. Τότε η γνωριμία τους περιορίστηκε σε φιλικό επίπεδο.

T
T

Η ίδια είχε δηλώσει: «Δεν ήθελα να ξαναερωτευτώ μετά τον χωρισμό. Είχα αποφασίσει να αφοσιωθώ στο παιδί. Συνέβη τόσο απότομα και γρήγορα που τον πρώτο καιρό δεν ήθελα να το δεχτώ. Δεν ήθελα να το πιστέψω. Μερικές φορές μπορεί και να το εμπόδιζα. Γνωριστήκαμε πριν από δυόμιση χρόνια σε μια κοινή παρέα στην Κρήτη. Τίποτα, απλά συναναστραφήκαμε. Συναντηθήκαμε μετά από έναν χρόνο ξανά σε ένα μέρος πάλι με παρέα και βρεθήκαμε μετά από λίγο καιρό για να μου γνωρίσει έναν γνωστό του για να αγοράσω ένα αμάξι. Τα πράγματα πήραν την πορεία τους. Δεν είχα τη διάθεση να ερωτευτώ. Με πήρε και με σήκωσε. Δεν ξέρω τι μαγικό έγινε, αλλά δεν είχε επιστροφή. Δεν με νοιάζει τι λέει ο οποιοσδήποτε, με νοιάζει να είμαι εγώ ευτυχισμένη και σωστή προς τον σύντροφό μου».

T

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό Peolpe που κυκλοφορεί με το Έθνος της Κυριακής η Λασκαράκη είχε δηλώσει ερωτευμένη και είχε πει ότι νιώθει πλέον ασφάλεια: «Είναι ένα συναίσθημα που δεν περιγράφεται με λόγια. Δεν συνέβη ξαφνικά, συνέβη σταδιακά, αλλά ξύπνησα μια μέρα και ένιωσα πως "Εδώ είμαι"».

Γιάννης ΤσιμιτσέληςΛευτέρης ΣουλτάτοςΒάσω Λασκαράκη