Lifestyle|23.03.2024 13:02

Kim Kardashian: Η ανάρτηση για την Κέιτ Μίντλετον και τα οργισμένα μηνύματα των χρηστών - «Ζήτησε συγγνώμη»

Newsroom

Άπειρα οργισμένα μηνύματα δέχτηκε η Κίμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) από τους θαυμαστές της για μια ανάρτηση που έκανε στο προφίλ της στο Instagram με τίτλο «on my way to go find Kate» (ψάχνοντας να βρω την Κέιτ) λίγες ημέρες προτού η Πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον, ανακοινώσει ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο, προκαλώντας παγκόσμιο σοκ.

Οι ακόλουθοι της Καρντάσιαν την είχαν ήδη χαρακτηρίσει ως «κακόγουστη» και «αδαή» επειδή τροφοδοτεί τις εικασίες για το πού βρίσκεται η Κέιτ μετά την εγχείρηση στην κοιλιακή χώρα, στην οποία υπεβλήθη τον Ιανουάριο. Πλέον της ζητούν να κατεβάσει την ανάρτηση και να ζητήσει συγγνώμη, ενώ κάποιοι την αποκαλούν «φίδι».

 

«Θα το κατέβαζα αυτό και θα ζητούσα συγγνώμη, έχει καρκίνο»

Την περασμένη Κυριακή, η Κιμ Καρντάσιαν μοιράστηκε στιγμιότυπα ποζάροντας δίπλα στο σπορ αυτοκίνητό της, συμμετέχοντας στις εικασίες σχετικά με το πού βρίσκεται η πριγκίπισσα της Ουαλίας.

Οι εξοργισμένοι ακόλουθοί της σχολίασαν :«Πρέπει να το κατεβάσεις αυτό!», «Η Κέιτ Μίντλετον έχει καρκίνο Κιμ» και «Κάνει θεραπεία για τον καρκίνο… αυτό δεν πήγε καλά». Άλλοι έγραψαν: «Απασχολημένη να κάνει θεραπεία για τον καρκίνο με τον οποίο έχει διαγνωστεί», «Θα το κατέβαζα αυτό και θα ζητούσα συγγνώμη, έχει καρκίνο», «κατέβασε το γ@@@@@ post σου για την Kate!». Σημειώνεται πάντως ότι η ανάρτηση παραμένει ως έχει ενώ η Κιμ Καρντάσιαν δεν έχει απαντήσει μετά από τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε.

Κιμ ΚαρντάσιανΚέιτ Μίντλετονειδήσεις τώρα