Lifestyle|28.03.2024 12:30

Η Rebel Wilson αποκαλύπτει: «Έκανα για πρώτη φορά σεξ στα 35 μου»

Newsroom

Η γνωστή ηθοποιός Ρέμπελ Γουίλσον (Rebel Wilson) αποκάλυψε ότι έκανε για πρώτη φορά σεξ σε ηλικία 35 ετών και ελπίζει πως η προσωπική της ιστορία θα στείλει ένα «θετικό μήνυμα» και σε άλλες γυναίκες καθώς και στους νέους πως «δεν χρειάζεται όλοι να χάσουν την παρθενιά τους ως έφηβοι».

«Οι άνθρωποι μπορούν να περιμένουν μέχρι να είναι έτοιμοι ή να περιμένουν μέχρι να είναι λίγο πιο ώριμοι», λέει η Γουίλσον στο People. «Και νομίζω ότι αυτό θα μπορούσε να είναι ένα θετικό μήνυμα. Προφανώς δεν χρειάζεται να περιμένεις μέχρι να φτάσεις στα 30 σου, όπως εγώ, αλλά δεν πρέπει να νιώθεις πίεση ως νέος», τονίζει.

«Ντρεπόμουν» 

Η ίδια εξιστορεί πως απέφευγε το θέμα όσο το δυνατόν περισσότερο ως έφηβη λόγω του ότι «ντρεπόταν».

«Υπήρξε μια στιγμή νομίζω ότι είπα στον καλύτερό μου φίλο, "Ω, ναι, το έκανα για να το ξεπεράσω, όταν ήμουν 23 ετών’’», διηγείται η Γουίλσον. «Απλά για να αποφύγω τις ερωτήσεις», τόνισε.

Όπως λέει, προσπαθούσε να αλλάζει θέμα ή να το αποφεύγει με κάθε μέσο.

«Απλά έφευγα από το δωμάτιο όταν γινόταν η συζήτηση», συνεχίζει. Και τότε οι άνθρωποι που έλεγαν: 'Ω, στα 24, είναι τόσο αργά'. Και μετά κάθομαι εδώ και σκέφτομαι: 'Ω, Θεέ μου, το νούμερό μου είναι 35. Τι στο διάολο; Θα μοιάζω σαν αποτυχημένη'».

«Αν είχα γεννηθεί 20 χρόνια αργότερα...»

Παρόλο που αποκαλεί τον εαυτό της «αργοπορημένο», η ηθοποιός πιστεύει ότι, αν ήταν 20 χρόνια νεότερη, η εμπειρία της και η εξερεύνηση της σεξουαλικότητάς της θα ήταν «πολύ διαφορετική».

«Αν είχα γεννηθεί 20 χρόνια αργότερα, πιθανότατα θα είχα εξερευνήσει τη σεξουαλικότητά μου περισσότερο. Απλά ήξερα ότι με έλκυαν οι άνδρες και αυτό ήταν το φυσιολογικό», θυμάται ακόμα. Όπως αναφέρει ακόμα, μετά από χρόνια ξεκίνησε να έχει αισθήματα για τις γυναίκες.

 

Σημειώνεται πως η Γουίλσον είναι αρραβωνιασμένη με τη σχεδιάστρια Ραμόνα Αργκούμα και έχουν μαζί και ένα παιδί.

ηθοποιόςειδήσεις τώρασεξ