Lifestyle|28.03.2024 12:37

Γρηγόρης Αρναούτογλου για Γιάννη Πλούταρχο: «Δεν θέλω να τον δω» - Το παράπονο του παρουσιαστή

Newsroom

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή, εξέφρασε ένα μεγάλο παράπονο που έχει από τον Γιάννη Πλούταρχο και τόνισε -μεταξύ σοβαρού και αστείου- ότι δεν είναι ευπρόσδεκτος στο «The 2Night Show».

«Να στείλω πολλά φιλιά στην οικογένεια του Γιάννη Πλούταρχου, πολύ ωραία οικογένεια, να του πω μπράβο. Φαίνεται ότι έχουν κάνει πολύ ωραία δουλειά ο Γιάννης και η σύζυγός του. Εχω μαζί του και κάποια θέματα. Πολύ ωραίος τραγουδιστής, πολύ καλό παιδί, αλλά έχω τα θέματά μου μαζί του. Πρέπει να τα λύσω κάποια στιγμή, πρέπει να τον συναντήσω τον άνθρωπο» είπε, αρχικά, ο παρουσιαστής.

Στη συνέχεια, η Νάνσυ Αντωνίου τόνισε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου ότι μπορεί να τον καλέσει στο «The 2Night Show». Τότε, εκείνος απάντησε μ' έντονο ύφος ότι «δεν θέλω να έρθει. Δικαίωμά μου δεν είναι; Οταν ήθελα, δεν ήρθε. Τώρα δεν θέλω εγώ. Βέβαια, ο άνθρωπος μπορεί να μην θέλει κι αυτός. Δεν θες εσύ, δεν θέλω κι εγώ. Χαζά, ξε-χαζά έτσι είναι. Ας ερχόταν χωρίς να τον καλέσουμε. Ας ερχόταν ακάλεστος. Δεν θέλω να τον δω, δεν θέλω να τον συναντήσω, δε θέλω ρε παιδί μου. Το καλύτερο παιδί είμαι εγώ». 

Το απόσπασμα προβλήθηκε στην εκπομπή «Το Πρωινό». 

ειδήσεις τώραΓιάννης ΠλούταρχοςΓρηγόρης ΑρναούτογλουThe 2night show