Lifestyle|29.03.2024 08:11
Δημήτρης Κόκοτας: Κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα - Αναμένεται το ιατρικό ανακοινωθέν
NewsroomΟ Δημήτρης Κόκοτας, που αντιμετώπισε μία ξαφνική περιπέτεια με την υγεία του, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «ΓΝΑ Γεννηματάς», όπου μεταφέρθηκε το απόγευμα της Πέμπτης.
Ο κ. Κόκοτας βρισκόταν στις πρόβες για το Just the 2 of Us που συμμετέχει όταν ένιωσε αδιαθεσία και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με έμφραγμα.
Κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα
Η Ματίνα Παγώνη μίλησε στο Mega για την κατάσταση υγείας του ερμηνευτή.
«Πήγε στην καρδιολογική μονάδα, έκαναν οι συνάδελφοι αυτά που έπρεπε να κάνουν. Αυτή την στιγμή περιμένουν τα επόμενα 24ωρα να δουν την εξέλιξη της υγείας του», είπε αρχικά.
Και πρόσθεσε η κα Παγώνη «υπάρχει ανακοινωθέν που θα βγει σήμερα» και υπογράμμισε «αυτά είναι σοβαρά περιστατικά και χρειάζονται ιδιαίτερη παρακολούθηση».
Διαβάστε ακόμη
- «Σεισμός» στο ελληνικό μπάσκετ: Βρέθηκαν 820.000 ευρώ σε σπίτι διαιτητή που κατηγορείται για στημένα
- Έκρηξη σε κτίριο στην Ακαδημία Πλάτωνος - Τέσσερις τραυματίες, ανάμεσά τους δύο αστυνομικοί
- «Δεν είχαμε λεφτά για κηδεία»: Συνελήφθησαν τα αδέλφια που έθαψαν τη μητέρα τους σε χωράφι - Τι είπαν
- Gorila Killer: Ο κατά συρροή δολοφόνος που εμφανιζόταν ως υποψήφιος ενοικιαστής και στραγγάλιζε τα θύματά του