Lifestyle|04.04.2019 18:55

Φουρέιρα - Snoop Dog: Τα πρώτα πλάνα από το βιντεοκλίπ του Sirens (vid)

Newsroom

Η συνεργασία-έκπληξη της Ελένης Φουρέιρα, του Kaan και του Snoop Dog, σε ένα κομμάτι επανεκτέλεση της παγκόσμιας επιτυχίας των Eurythmics «Sweet Dreams» είναι γεγονός. Το «Sirens» είναι το το νέο τραγούδι της Ελένης Φουρέιρα, που αναμένεται να ακουστεί πολύ το ερχόμενο καλοκαίρι.

Οι τρεις καλλιτέχνες θα μας παρασύρουν με το κομμάτι, αλλά και το βιντεοκλίπ που θα κυκλοφορήσει από την Panik Records. Μάλιστα, είναι η πρώτη φορά που το βρετανικό ντουέτο Άνι Λένοξ και Ντέιβιντ Στιούαρτ έδωσαν την άδεια για επανεκτέλεση του θρυλικού τραγουδιού «Sweet Dreams (Are Made of This)».

Η Φουρέιρα, που πρόσφατα συμμετείχε στη διοργάνωση MadWalk 2019 είναι ενθουσιασμένη με τη συνεργασία και «ανέβασε» ήδη στο Instagram τα πρώτα πλάνα από το βιντεοκλίπ του «Sirens». 

T

To «Sweet Dreams (Are Made of This)» είναι αναμφιβόλως το πιο χαρακτηριστικό τραγούδι του ντουέτου «Eurythmics». Μάλιστα, το περιοδικό Rolling Stone στη λίστα του με τα 500 σημαντικότερα τραγούδια όλων των εποχών, το κατέταξε στην 356 θέση. Μεταξύ των πολλών διασκευών που υπέστη το κομμάτι, η δημοφιλέστερη θεωρείται αυτή του Marilyn Manson. 

Φουρέιρα - Snoop Dogg: Το παρασκήνιο από τη συνεργασία τους

Πίσω από τη διεθνή συνεργασία του «Sirens» βρίσκεται ο Kaan. Γεννημένος στην Ολλανδία, κατάφερε να «μαγέψει» αμέσως τη διεθνή hip hop σκηνή. Στο πρώτο του single, «These Girls», συνεργάστηκε με το βραβευμένο με Grammy τραγουδιστή και δημιουργό Mario Winans και «σκαρφάλωσε» στις πρώτες θέσεις των ραδιοφωνικών charts. Μεταξύ των hits του είναι τα «Criminal», «Living It Up» και «Mind Right», ενώ στις live εμφανίσεις του περιλαμβάνεται και το opening act στην περιοδεία των Pitbull και LMFAO.

T

Κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού του στη Νέα Υόρκη το 2016, ο Kaan γνώρισε τον Snoop Dogg μέσω του κοινού τους φίλου Φώτη Στέφου και αποφάσισαν να συνεργαστούν. Το τραγούδι βρέθηκε δύο χρόνια αργότερα και άρχισαν να το δουλεύουν μαζί σε studio του Λος Άντζελες. Μετά το mix και το mastering, ο Φώτης Στέφος αποφάσισε ότι… κάτι έλειπε: αυτό το κάτι βρέθηκε στη «μαγεία» της Ελένης Φουρέιρα, η οποία με τα τραγούδια και την «εκρηκτική» της performance έχει «μαγέψει» όλη την Ευρώπη.

T
Snoop DoggΕλένη Φουρέιρα