Lifestyle|03.04.2024 19:21

Super Κική: «Mέσα σε έναν χρόνο άγγιξα το ένα εκατομμύριο ευρώ από διαφημίσεις στο Instagram»

Newsroom

Με αφορμή την πρόσφατη εμφάνιση που έκανε στην εκπομπή «Dragons' Den», η Super Κική μαζί με τη συνεργάτιδά της, Andreea Boboc, βρέθηκαν καλεσμένες στο «Στούντιο 4» και μίλησαν για το κοινό τους επιχειρηματικό βήμα.  

Οι δυο γυναίκες μοιράστηκαν τις προσωπικές τους ιστορίες από τη φυλακή, όπου και γνωρίστηκαν, την εξάρτηση, αλλά και τα νέα τους κοινά επιχειρηματικά σχέδια, καθώς οι δυο τους έχουν ανοίξει μια εταιρεία με προϊόντα ομορφιάς και αρωματικά κεριά. «Μάλλον ανάμεσα σε όλους αυτούς, εμείς βρεθήκαμε κάπως καταλάθος στη φυλακή» είπε, αρχικά, η Andreea με τη Super Κική να συμπληρώνει πως «ήταν και αναγκαστική η παρέα μας, εγώ δεν την ήθελα την Andreea στην αρχή γιατί δεν μίλαγε ελληνικά... Μέχρι στιγμής όμως έχουμε ένα υπέροχο ταξίδι, της λέω ότι ακόμα κι οι αναποδιές που μας έχουν τύχει, μας έχουν βολέψει. Αλλιώς δεν θα το ευχαριστιόμασταν, δεν θα το εκτιμούσαμε. Η ζωή μου τα έδωσε μια φορά όλα απλόχερα και δεν το εκτίμησα».

«Αναγκάστηκα να βγω να πω την ιστορία μου»

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η ίδια εξήγησε τους λόγους που έδωσε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου τη συνέντευξη για τη ζωή της κι αποκάλυψε τα πάντα για τη φυλακή και τα ναρκωτικά. «Αναγκάστηκα να βγω να πω την ιστορία μου, γιατί είχα τσακωθεί πάρα πολύ με τη Ζήνα Κουτσελίνη και ήξερα ότι, επειδή τελείωνε η σύμβασή μου, δεν υπήρχε περίπτωση να με ξαναπάρουν για δουλειά στην τηλεόραση. Ετσι πήρα τον Γρηγόρη, του λέω "σου έχω καταπληκτική ιστορία με φυλακές, ναρκωτικά κτλ" και μου λέει "ναι, φυσικά, έλα"» είπε.

Παράλληλα, η Super Κική μίλησε για τα έσοδά της από τα social media. «Από τον Αρναούτογλου και μετά άρχισα να βγάζω πάρα πολλά λεφτά από το Instagram, μέσα σ' έναν χρόνο άγγιξα το εκατομμύριο. Ήθελα να βγάλω τα κόμπλεξ του φτωχού, ήθελα να τα φάω με τους φίλους μου, να δίνω 50άρικα τιπς στους σερβιτόρους, μέχρι που βαρέθηκα να κάνω διαφημίσεις» ανέφερε και συμπλήρωσε: «Ενιωθα ενοχές, οπότε έβγαζα τα μισά του μισού από χρήματα. Ηθελα απλά να ζω άνετα εγώ κι οι φίλοι γύρω μου. Μου έμειναν 200.000 ευρώ σε ένα κουτί και πήγα στην Αντρέα να της προτείνω την επιχειρηματική ιδέα που είχα».

ειδήσεις τώραSuper Κικήφυλακήinstagram