Lifestyle|04.04.2024 10:51

Μαρίνα Σάττι: Ο θάνατος του πατέρα της οδήγησε στη διακοπή των προβών για την Eurovision

Newsroom

O πατέρας της Μαρίνας Σάττι έφυγε από τη ζωή, όπως έγινε γνωστό το πρωί της Τρίτης 2/4, καθώς φέρεται να αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας. Υπενθυμίζεται πως η Μαρίνα Σάττι μεγάλωσε στο Ηράκλειο Κρήτης, ο πατέρας της ήταν από το Σουδάν ενώ η μητέρα της είναι Ελληνίδα.

Η δυσάρεστη είδηση του θανάτου του, έρχεται μόλις ένα μήνα πριν τον μουσικό διαγωνισμό της Eurovision, όπου η Μαρίνα Σάττι θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας με το κομμάτι «Ζάρι». Η γνωστή τραγουδίστρια η οποία είχε ξεκινήσει τις εντατικές πρόβες για τη συμμετοχή της στη Eurovision 2024 «πάγωσε» το καθημερινό της πρόγραμμα λόγω πένθους.

Τι είχε πει η Μαρίνα Σάττι για την οικογένειά της

«Η μαμά μου είχε μεγαλώσει στην Κρήτη, ο μπαμπάς μου είχε μεγαλώσει στο Σουδάν, ήρθε φοιτητής στην Αθήνα και έτσι γνωρίστηκαν. Υπάρχουν διαφορές όπως καταλαβαίνετε και ακόμα υπάρχουν. Πιστεύω ότι κατάφεραν να βρουν μια ισορροπία λόγω του έρωτα και στη συνέχεια ήρθαμε και εμείς, τα παιδιά. Θαυμάζω τη μαμά μου γι’ αυτό, για τον ατίθασο χαρακτήρα της. Μεγαλώνοντας συνειδητοποιώ λέω “ουάου, μαγκιά”. Ο μπαμπάς μου ήταν ο πρώτος μαύρος που αντίκρισε η γιαγιά μου», είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξη η Μαρίνα Σάττι.

«Μεγαλώνοντας και κοιτάζοντας πρόσφατα φωτογραφίες, είδα κάποιες εικόνες που δικαιολογούν πολλά πράγματα στη συνέχεια της ζωής μου. Όπως οι εικόνες από το Σουδάν, με την οικογένεια, με τις θείες, μία μίξη πολύ έντονη. Εγώ πήγαινα τα καλοκαίρια στο Σουδάν. Η οικογένεια εκεί με δέχτηκε ακόμα πιο θερμά από όσο δέχτηκαν εκείνον στην Ελλάδα. Η κουλτούρα του Σουδάν ήταν η κανονικότητά μου. Ας πούμε πως εκεί ερχόμαστε από μια χώρα που είμαστε κάπως πιο μπροστά σε κάποια πράγματα. Επίσης, ήταν η οικογένεια «του άντρα στο Σουδάν». Η γιαγιά μου και η θεία μου είχαν δυο χαρακιές στο μάγουλο, κάτι που το κάνουν στις φυλές εκεί για να δείχνουν από που είναι και που ανήκουν», είχε σημειώσει.

Τα μηνύματα στήριξης στη Μαρίνα Σάττι

Αρκετοί είναι οι καλλιτέχνες αλλά και οι άνθρωποι από το περιβάλλον της, οι οποίοι θέλησαν να δώσουν δημοσίως τα συλλυπητήριά τους στην τραγουδίστρια.

Η εκπρόσωπος της Κύπρου στη Eurovision, Silia Kapsis έμαθε κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για τον θάνατο του πατέρα της Μαρίνας Σάττι. «Πότε; Σήμερα; Δεν μπορώ να φανταστώ πως νιώθει. Είναι πολύ δύσκολο αυτό το πράγμα. Μόνο θέλω της να πω ότι Μαρίνα Σάττι ο μπαμπάς σου σε κοιτάει σε προστατεύει και θα είναι μαζί σου. Είναι δύσκολο πράγμα, πάρα πολύ δύσκολο. Πρέπει να πάει πάνω στη σκηνή και να το κάνει για τον πατέρα της», είπε η Silia Kapsis χωρίς να μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της. Και συνέχισε: «Ό,τι θέλεις Μαρίνα είμαι εδώ. Ακολουθούμε η μία την άλλη στο Instagram και θα σκίσεις. Μιλάμε, είναι πολύ καλή κοπέλα και ταλαντούχα».

Στο ξεκίνημα της εκπομπής της Τετάρτης, η Κατερίνα Ζαρίφη έστειλε τα συλλυπητήριά της στην Μαρίνα Σάττι για τον θάνατο του αγαπημένου της πατέρα.

Παρόμοια και η Κέλλυ Κελεκίδου έστειλε μήνυμα στήριξης στην Μαρίνα Σάττι.

v-d09m1q6hnmdt

ειδήσεις τώραΜαρίνα ΣάττιθάνατοςπατέραςEurovision