Lifestyle|08.04.2024 18:58

Αντίνοος Αλμπάνης: Αντιδράσεις με ανάρτησή του - Γυναίκα αρνήθηκε να μπει στο ίδιο ασανσέρ με εκείνον

Newsroom

Στο επίκεντρο έχει βρεθεί ο Αντίνοος Αλμπάνης έπειτα από μία ανάρτηση που έκανε στο Twitter, για τη συμπεριφορά μίας γυναίκας, όταν εκείνη αρνήθηκε να μπει στο ίδιο ασανσέρ μαζί του.

Συγκεκριμένα, έγραψε: «Mια κυρία σήμερα αρνήθηκε να μπει στο ίδιο ασανσέρ με εμένα γιατί όπως μου δήλωσε φοβάται τους άντρες και αυτό εμένα θα μου φάει τουλάχιστον δυο συνεδρίες με τον ψυχίατρο».

Μερικά από τα σχόλια στο Twitter

Η ανάρτησή του σχολιάστηκε έντονα από τους χρήστες του Twitter. «Eχετε σκεφτεί ότι αυτή η γυναίκα μπορεί να έχει ένα τραύμα που σχετίζεται με έμφυλη βία;» είναι ένα από τα σχόλια που δέχτηκε, στο οποίο ο ηθοποιός και απάντησε: «Μα δεν την έκρινα και τίποτα να μην έχει ζήσει έχει κάθε λόγο να φοβάται και έχω κάθε λόγο να επηρεάζομαι από τον φόβο που της προκαλώ».

Κάποιος άλλος ανέφερε: «Το "Δεν μπαίνουμε ποτέ στο ασανσέρ με κάποιον άγνωστο" είναι Ασφάλεια 101 και δεν θα ρισκάρουμε τη ζωή μας, για να μην τύχει και πληγωθούν τα συναισθήματα κανενός νοτολμενάκια». Και σε αυτό απάντησε, υπογραμμίζοντας: «Είστε δαιμόνια που καταφέρατε και διακρίνατε ότι αυτό που στα αλήθεια απαιτούσα από την ίδια ήταν να ρισκάρει τη ζωή της για να μην πληγωθώ εγώ σας χειροκροτώ όρθιος».

Στη συνέχεια, ο Αντίνοος Αλμπάνης επανήλθε μ' ένα νέο tweet στο οποίο έγραψε: «Είμαι υπεύθυνος για αυτά που γράφω, όχι για αυτά που καταλαβαίνεις».

Αντίνοος Αλμπάνηςηθοποιόςειδήσεις τώραTwitter