Lifestyle|10.04.2024 09:55

Αντωνία Καούρη: Θα ανοίξει τις συναυλίες των Coldplay στην Ελλάδα - «Μου πήρε καμιά εβδομάδα να το συνειδητοποιήσω»

Newsroom

Καλεσμένη στην εκπομπή «The 2Night Show» βρέθηκε η Αντωνία Καούρη, η οποία θ' ανοίξει τις συναυλίες των Coldplay στην Ελλάδα. «Κανένας δεν ξέρει το πώς με πήραν, μέχρι και σήμερα. Ούτε εγώ ξέρω. Μου ήρθε ένα e-mail από τους διοργανωτές» ανέφερε, αρχικά, η τραγουδίστρια.

Στο βίντεο που η ίδια έλεγε ότι έχει κλείσει εισιτήριο για τη συναυλία των Coldplay στο ΟΑΚΑ, ο Γιάννης Κουτσαυτάκης την προτρέπει να το πουλήσει καθώς θα είναι η τραγουδίστρια που θ' ανοίξει τη συναυλία τους. Η ίδια γεμάτη χαρά δεν πιστεύει ότι αυτό θα συμβεί, μέχρι που βλέπει το συμβόλαιο.

«Μου πήρε καμιά εβδομάδα να το συνειδητοποιήσω. Δε μίλαγα γι’ αυτό, δεν ήξερα πώς να το πω. Όπως και να έχει ετοιμάζω την παραγωγή μου. Μόνο και μόνο που μου δίνουν την ευκαιρία ν' ανέβω εκεί πάνω… Κάτι συνέβη που θέλω να το μάθω πάρα πολύ. Αν τους γνωρίσω θέλω να τους ρωτήσω "Πώς;". Το μοναδικό πράγμα που δουλεύω αυτή τη στιγμή είναι τα κομμάτια μου και οι παραγωγές. Δεν έχω μάτια για τίποτα άλλο. Εχω έτοιμο το πρόγραμμα. Το δουλεύω αυτές τις μέρες» πρόσθεσε. 

Θυμίζουμε ότι οι συναυλίες των Coldplay στην Αθήνα έχουν προγραμματιστεί να διεξαχθούν στις 8 και 9 Ιουνίου στο ΟΑΚΑ και αμέσως έγιναν sold out. Εκτός από την Ελλάδα, το συγκρότημα έχει προγραμματίσει να εμφανιστεί στο Βουκουρέστι, τη Βουδαπέστη, τη Λυών, τη Ρώμη, το Ντίσελντορφ, το Ελσίνκι, το Μόναχο, τη Βιέννη και το Δουβλίνο.

«Πέρασα μία μίνι κατάθλιψη»

Παράλληλα, η Αντωνία Καούρη θυμήθηκε τα πρώτα της βήματα στο τραγούδι με το γυναικείο συγκρότημα «Croque Madame», που ήταν για μία σεζόν η μπάντα του «The 2Night Show».

 

Στη συνέχεια, μίλησε για τη συμμετοχή που είχε στο «The Voice» και εξήγησε πως δεν μπορείς να είσαι καλλιτέχνης και να μη δέχεσαι την απόρριψη. «Είχα πάει την εποχή του Covid-19. Ηταν πολύ δύσκολα για εμένα ψυχολογικά, πέρναγα μία μίνι κατάθλιψη επειδή δεν μπορούσα να παίζω. Μου έλειπε τόσο πολύ ν' ανέβω σε μια σκηνή. Πήγα και μου έκανε απίστευτα καλό, έμαθα πράγματα και γνώρισα πολύ ωραίους ανθρώπους. Εγώ είχα κακή στιγμή. Ημουν πολύ σφιγμένη και μετά βγήκα πολύ μαγκωμένη, όταν μου μιλούσαν. Γύρισαν και οι τέσσερις». 

Eurovision

Κλείνοντας, αναφέρθηκε στην περσινή της υποψηφιότητα για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision μαζί με τη Μαρία Μαραγκού και την τελική απόσυρσή τους. «Επειδή δεν είχαμε χρόνο να φέρουμε την παραγωγή εκεί που θέλαμε, βγήκαμε εκτός από μόνες μας. Δεν θεωρήσαμε ότι είναι καλό να πάμε με ένα κομμάτι που δε μας ταιριάζει. Φέτος, η αλήθεια είναι πως δεν ξανασυζητήθηκε αλλά από του χρόνου και μετά εγώ είμαι πολύ θερμή. Δεν είχαμε το χρόνο, ήταν όλα πιεσμένα. Δεν μας αντιπροσώπευε το κομμάτι και δεν είχαμε χρόνο να το αλλάξουμε. Οπότε γιατί να το κάνουμε; Φωνητικά ήταν εντάξει αλλά ενορχηστρωτικά και παραγωγικά δεν ήταν». 

ColdplayΑντωνία ΚαούρηEurovisionειδήσεις τώραΟΑΚΑThe 2night showσυναυλία