Ιωάννα Τούνη: Eκανε επέμβαση στήθους – Η ανάρτηση μέσα από το νοσοκομείο
NewsroomΑνησυχία προκάλεσε η Ιωάννα Τούνη στους διαδικτυακούς φίλους της, καθώς ανήρτησε στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram μία φωτογραφία μέσα από νοσοκομείο στο οποίο εισήχθη.
Στην εικόνα φαίνεται να 'ναι ξαπλωμένη σ' ένα κρεβάτι νοσοκομείου και γράφει: «Συμπεθέρες μου μαντέψτε τι συνέβη χθες που δεν ανέβασα story».
Η ίδια έλαβε αρκετά μηνύματα και μετά την πρώτη ανάρτησή της, επανήλθε μ' ένα βίντεο, εξηγώντας τι ακριβώς έχει γίνει. Αποκάλυψε ότι έκανε τελικά την επέμβαση στο στήθος της, κάτι που είχε αναφέρει όταν έκανε την πλαστική στη μύτη της.
«Καλημέρα σου, είμαι σπίτι πλέον. Πολλές συμπεθέρες πέσατε μέσα. Με την εγκυμοσύνη και ειδικά μετά τον θηλασμό το στήθος μου ήταν άλλο στήθος. Αυτό που έλεγα είναι ότι ήμουν σαν μια 70χρονη γριούλα. Δεν έχω κάνει κάτι υπερβολικό, είναι πολύ φυσιολογικό».
- Αποκάλυψη OPEN για ΟΠΕΚΕΠΕ: Έβαζαν τα χρήματα σε λογαριασμό νεκρού - Πώς λειτουργούσε το κύκλωμα της Κρήτης
- Γονίδιο καρκίνου: Πέθανε παιδί στην Ελλάδα που είχε γεννηθεί από το σπέρμα του Δανού δότη - Νοσεί και το αδελφάκι του
- Σκάνδαλο Έπσταϊν: Νέες φωτογραφίες με Τραμπ, Γούντι Άλεν, Μπιλ Γκέιτς και Στιβ Μπάνον
- Πώς το DNA των πολικών αρκούδων μεταβάλλεται και προσαρμόζεται στις προκλήσεις της κλιματικής αλλαγής