Lifestyle|11.04.2024 12:15

Βασίλης Ζούλιας: Εικόνες από το κατεστραμμένο ατελιέ του σχεδιαστή - «Κοιτάμε μπροστά»

Newsroom

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται τις τελευταίες μέρες ο Βασίλης Ζούλιας, καθώς το ατελιέ που διατηρεί στο Κολωνάκι πήρε φωτιά, με αποτέλεσμα να καούν όλες οι δημιουργίες του.

Η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» βρέθηκε στην επιχείρηση και μας έδειξε για πρώτη φορά εικόνες από τον κατεστραμένο χώρο. «Η φωτιά ξεκίνησε από ένα δωμάτιο το οποίο ήταν μικρό και το είχαμε ως αποθηκευτικό χώρο. Έγινε τώρα, πάμε μπροστά και κοιτάμε μπροστά» είπε αρχικά ο σχεδιαστής και συνέχισε: «Ότι φορέματα είχαμε, ότι είχαμε κρατήσει εδώ και 15 χρόνια που κάνουμε τα σόου, ήταν εδώ μέσα. Σε αυτό το δωμάτιο δεν επιτρεπόταν αλλά δεν υπήρχε και λόγος να μπει κάποιος».

«Προσπαθώ να κρατηθώ δυνατός»

Νωρίτερα, ο Βασίλης Ζούλιας είχε κάνει μία ανάρτηση στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram, λέγοντας ότι: «Δεν είναι πρωταπριλιάτικο αστείο ότι το ατελιέ μου πήρε φωτιά εχθές και θέλω να απευθυνθώ σε όλους αυτούς που μου έστειλαν ευχές και μηνύματα συμπαράστασης στο Instagram και να του ευχαριστήσω από την καρδιά μου. Θέλω να βάλω τα πράγματα στη θέση τους για ότι ακούστηκε. Πρώτον δεν έχω ασφάλεια, για όσους είπαν ότι αυτό το κάναμε εμείς για να πάμε διακοπές. Έχω περάσει πολύ δύσκολα, προσπαθώ να κρατηθώ δυνατός.

Είμαι ευγνώμων που ξύπνησα το πρωί, γιατί σκέφτηκα ότι τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι πολύ χειρότερα αν είχε χαθεί μια ανθρώπινη ζωή. Δεν με νοιάζει τίποτα από αυτά που καταστράφηκαν και ας ήταν οι κόποι 15 ετών. Αυτό που με στεναχώρησε είναι ότι η εταιρεία παραγωγής δεν ανέλαβε καμία ευθύνη διότι δεν είχαμε καμία γραπτή συμφωνία και αυτό ήταν μεγάλο λάθος μου. Σε ανθρώπινο επίπεδο θα ήθελα να με πάρουν αυτοί οι άνθρωποι και να μου πουν "Βασίλη πως μπορούμε να σε βοηθήσουμε;". Θέλω να ευχαριστήσω τις πελάτισσες που επισκέφθηκαν τον χώρο μας. Η ζωή συνεχίζεται. Από τα 330 τ.μ. του ατελιέ μας κάηκαν ολοσχερώς τα 70. Η στενοχώρια μου είναι μεγάλη, άσχετα με το τι δείχνω. Θα βγω και θα διεκδικήσω το δίκιο μου, αυτά που μου αναλογούν». 

Βασίλης ΖούλιαςΚολωνάκιφωτιάειδήσεις τώρασχεδιαστής μόδας