Lifestyle|15.04.2024 10:54

Κατερίνα Καλίνογλου: Η σχεδιάστρια κοσμημάτων περιμένει το πρώτο της παιδί - Η σχέση της με τον Gerard Butler

Newsroom

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Κατερίνα Καλίνογλου, καθώς είναι έγκυος το πρώτο της παιδί. Το ευχάριστο γεγονός θέλησε να το μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους, η οποία στις φωτογραφίες ποζάρει με φουσκωμένη κοιλιά. Μάλιστα, αποκάλυψε ότι περιμένει αγοράκι και θα πάρει το όνομα «Μαρίνος».

Η Κατερίνα Καλίνογλου έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό από το ριάλιτι του STAR, «Asia Express» και ήταν ζευγάρι με τη Βιβή Μπασινά. Σε μικρότερη ηλικία, ασχολήθηκε με το μπάσκετ, την κολύμβηση, τις πολεμικές τέχνες, ενώ τώρα λατρεύει το τρέξιμο. Το 2010, ξεκίνησε ν' ασχολείται με τα κοσμήματα από ενεργειακούς κρυστάλλους και όνειρό της είναι να δει την Kate Moss να φοράει τις δημιουργίες της.

 

Η Ελληνίδα καλλονή που γοήτευσε τον Τζεράρντ Μπάτλερ

Το 2016, ο ηθοποιός Τζεράρντ Μπάτλερ (Gerard Butler) έκανε διακοπές στη Μύκονο και ο φακός του Mykonos Live Tv εντόπισε τον διάσημο ηθοποιό ν' απολαμβάνει τη συντροφιά της Κατερίνας Καλίνογλου, κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο.

Τότε, τα Μέσα έκαναν λόγο για μια εκθαμβωτική παρουσία στην παρέα του Μπάτλερ, χωρίς όμως να ξεκαθαρίζεται αν είχαν δεσμό ή ήταν απλώς φίλοι.

έγκυοςΤζέραρντ Μπάτλερειδήσεις τώραηθοποιός