Νίκος Βέρτης: Τα νεότερα για την υγεία του - Τι αποκαλύπτει ο γιατρός του
NewsroomΑνησυχία προκάλεσε ο Νίκος Βέρτης στους οικείους αλλά και στους θαυμαστές του, καθώς μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο έπειτα από τροφική δηλητηρίαση.
«Έπαθε μια τροφική δηλητηρίαση αλλά σε μεγάλο βαθμό. Μπήκε με έντονους πόνους στην κοιλιακή χώρα και ακόμα είναι στο νοσοκομείο» αποκάλυψε η δημοσιογράφος Ελενα Πολυκάρπου στο «Super Κατερίνα».
Στην πρωινή εκπομπή του Alpha μίλησε ο προσωπικός γιατρός του τραγουδιστή. «Είναι πάρα πολύ καλά, πολύ βελτιωμένος και το αύριο ή μεθαύριο θα πάει στο σπίτι του. Ήρθε το Σάββατο με πόνους στην κοιλιακή χώρα. Έγινε ό,τι έπρεπε να γίνει για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα που είχε. Είναι πολύ καλύτερα».
Ακυρώθηκαν οι εμφανίσεις του
Ο Νίκος Βέρτης αναμένεται να πάρει σύντομα εξιτήριο. Με νέα ανάρτηση, το νυχτερινό κέντρο ανακοίνωσε πως η υγεία του τραγουδιστή πηγαίνει καλύτερα και σύντομα θα επιστρέψει στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις.
- Για εγκληματική οργάνωση παραπέμπουν τους αγρότες της Κρήτης μετά τα επεισόδια στα αεροδρόμια
- Έχασε μέσα σε μια στιγμή 530 πρόβατα από την ευλογιά - «Ζούμε έναν εφιάλτη, δεν έχουμε μέλλον σε αυτή τη χώρα»
- Φρίκη στο Τέξας: 22χρονη γυναίκα βρέθηκε κλειδωμένη σε κλουβί σκύλου - Την «φυλάκισαν» για τιμωρία
- ΚΑΝΑΜΕ SUPERMARKET HAUL | Δύο τύποι από σπίτι (EP8)