Άντζελα Δημητρίου: «Προσπαθώ να ξαναβρώ τον εαυτό μου, η εγγονή μου κι εγώ είμαστε ένα»
NewsroomΣτην επίδειξη του Valtadoros στο πλαίσιο της εβδομάδας μόδας της Αθήνας συμμετείχε το βράδυ της Δευτέρας 22/4 η Άντζελα Δημητρίου. Η τραγουδίστρια που αντιμετώπισε το προηγούμενο διάστημα μια δύσκολη απώλεια, αυτή της μητέρας της, αναφέρθηκε σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση αλλά και στην εγγονή της.
«Πέρασα πάρα πολύ άσχημα γιατί έχασα τη μητέρα μου. Αισθάνομαι πάρα πολύ άσχημα. Προσπαθώ να ξαναβρώ τον εαυτό μου. Ακόμα όλα είναι πολύ νωπά και δε μπορώ να πω ότι ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός. Προσπαθώ να βρω τον εαυτό μου και να ξαναέρθω κοντά σας γιατί μου έχετε λείψει και μου έχει λείψει και η δουλειά μου πολύ. Θέλω να γυρίσω στη δουλειά μου», ανέφερε η Άντζελα Δημητρίου.
«Του παιδιού μου το παιδί είναι δύο φορές παιδί μου»
«Αυτά που με κάνουν να γελάω είναι η αγάπη του κόσμου, η αγκαλιά που μου κάνει η εγγονή μου που έγινε 8 μηνών, και η αγάπη από τους δικούς μου ανθρώπους. Έχει πει ήδη γιαγιά, έχει δυο ονόματα, “Μιχαέλα-Αγγελική”. Σαν καλή γιαγιά θα της μάθω άλλα πράγματα, ήδη μαθαίνουμε νανουρίσματα. Είναι πολύ σημαντικό της ημέρες που βιώνω εγώ και είμαι μόνη μου να έχω αυτό το πλάσμα δίπλα μου. Η εγγονή μου κι εγώ είμαστε ένα. Του παιδιού μου το παιδί, είναι δυο φορές παιδί μου», σημείωσε.
- Σε τροχιά γενικευμένων κινητοποιήσεων οι αγρότες σε όλη τη χώρα - Εντείνεται η πίεση στο κυβερνητικό επιτελείο
- Διπλό φονικό στη Φοινικούντα: Πώς ήρθε στο προσκήνιο ο ανιψιός για ηθική αυτουργία - Στη Βούλα οι συλλήψεις
- Σε επτά κλινικές στην Ελλάδα το σπέρμα του δότη με το «γονίδιο του καρκίνου» - Τι είχε εντοπίσει γιατρός το 2020
- Δικαστικός κλητήρας επέδωσε αγωγή για χρέη σε αγρότη στο μπλόκο των Πράσινων Φαναριών