Lifestyle|23.04.2024 15:36

O πρίγκιπας Λούις έγινε 6 ετών - Η τρυφερή ανάρτηση της Κέιτ Μίντλετον με αφορμή τα γενέθλιά του

Newsroom

Το πριγκιπικό ζεύγος της Ουαλίας, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον, έδωσε στη δημοσιότητα μια νέα φωτογραφία του πρίγκιπα Λούις με αφορμή τα έκτα γενέθλιά του την Τρίτη, την πρώτη εικόνα που έδωσε στη δημοσιότητα η οικογένεια μετά το σκάνδαλο επεξεργασίας φωτογραφιών που ξέσπασε τον περασμένο μήνα.

Στη φωτογραφία, ο μικρός πρίγκιπας- ο οποίος είναι τέταρτος στη σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου - φαίνεται να χαμογελάει στην κάμερα ξαπλωμένος σε μια κουβέρτα. Η εικόνα που αναρτήθηκε στους επίσημους λογαριασμούς του ζευγαριού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την Τρίτη αποδόθηκε στην Κέιτ Μίντλετον, πριγκίπισσα της Ουαλίας και δεν έχει επαληθευτεί από το CNN.

 

Μια βασιλική πηγή δήλωσε ότι τα μέλη της οικογένειας είναι ευγνώμονες για τα μηνύματα που έχουν λάβει για τον Louis και η φωτογραφία τραβήχτηκε από την 42χρονη Κέιτ τις τελευταίες ημέρες στο Ουίνδσορ.

«Αυτό συμβαίνει σε μια άνευ προηγουμένου περίοδο για την οικογένεια, καθώς η πριγκίπισσα συνεχίζει να αναρρώνει», δήλωσε η πηγή.

«Ήταν ένας τρόπος να ευχαριστήσουν όσους έστειλαν ευχές για τα γενέθλια»

Ήταν μια δύσκολη περίοδος για την οικογένεια, καθώς η Κέιτ ανακοίνωσε ότι βρισκόταν στα πρώτα στάδια χημειοθεραπείας για καρκίνο τον περασμένο μήνα.

«Η οικογένεια είχε επίγνωση του γεγονότος ότι έχει ζητήσει την προστασία της ιδιωτικής ζωής κατά τη διάρκεια της ανάρρωσης της πριγκίπισσας, ωστόσο, σε τελική ανάλυση, θέλησαν να μοιραστούν την εικόνα στα κανάλια κοινωνικής δικτύωσης ως έναν τρόπο να ευχαριστήσουν όσους έστειλαν ευχές για τα γενέθλια», συνέχισε η πηγή.

Η πηγή δήλωσε ότι η φωτογραφία δεν έχει υποστεί επεξεργασία. Μια επεξεργασμένη φωτογραφία της Κάθριν και της οικογένειάς της τον περασμένο μήνα προκάλεσε ανησυχίες σχετικά με τη διαφάνεια και την ειλικρίνεια.

Έχει γίνει κάτι σαν παράδοση για τον Ουίλιαμ και την Κέιτ να γιορτάζουν τα γενέθλια των παιδιών τους και να μοιράζονται νέες εικόνες κάθε χρόνο. Πολλά από τα προηγούμενα πορτραίτα έχουν τραβηχτεί από την Κέιτ, η οποία ασχολείται ερασιτεχνικά με τη φωτογραφία. Ωστόσο, σε κάποιες περιπτώσεις, διάσημοι επαγγελματίες φωτογράφοι, όπως ο Mario Testino, ο Chris Jackson και η Millie Pilkington, αποτύπωσαν μερικά από τα σύγχρονα πορτραίτα.

Το ζεύγος δημοσιεύει κάθε χρόνο μια εορταστική φωτογραφία του Louis για τα γενέθλιά του. Τελευταία φορά εθεάθη δημόσια κατά τη διάρκεια της παραδοσιακής βόλτας της οικογένειας την ημέρα των Χριστουγέννων στην εκκλησία μαζί με τη μαμά του στο κτήμα Sandringham.

To σκάνδαλο με την επεξεργασμένη φωτογραφία

Η τελευταία επίσημη φωτογραφία του νεότερου μέλους της οικογένειας είναι πιθανό να αποτελέσει αντικείμενο έντονου ελέγχου, καθώς είναι η πρώτη από τότε που μια φωτογραφία για την Ημέρα της Μητέρας προκάλεσε σκάνδαλο τον περασμένο μήνα.

 

Το παλάτι του Κένσινγκτον είχε δώσει στη δημοσιότητα μια επίσημη οικογενειακή φωτογραφία, που λέγεται ότι είχε τραβηχτεί από τον πρίγκιπα Ουίλιαμ, η οποία αργότερα διαπιστώθηκε ότι είχε αλλοιωθεί. Η εικόνα ήθελε να βάλει τέλος στις εικασίες σχετικά με το πού βρίσκεται η πριγκίπισσα που είχε αποσυρθεί από τη δημοσιότητα μετά από μια εγχείρηση στην κοιλιακή χώρα τον Ιανουάριο.

Ωστόσο, μόλις λίγες ώρες μετά τη δημοσίευσή της, πολλά διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία απέσυραν τη φωτογραφία από την κυκλοφορία επικαλούμενα ανησυχίες για χειραγώγηση στην πηγή.

Καθώς οι βασιλικοί παρατηρητές συνέχισαν να εξετάζουν τις πιθανές αστοχίες, η Κέιτ ανέλαβε την ευθύνη για το χάος που ακολούθησε. Είπε ότι ασχολήθηκε με το μοντάζ «όπως πολλοί ερασιτέχνες φωτογράφοι» και «θέλησε να εκφράσει τη συγγνώμη μου για τη σύγχυση», σε μια σύντομη δήλωση που αναρτήθηκε στο X, πρώην Twitter.

Με πληροφορίες από CNN

πρίγκιπας ΟυίλιαμΚέιτ Μίντλετονειδήσεις τώραγενέθλια