Lifestyle|25.04.2024 15:56

Ελένη Φουρέιρα: Η λαμπερή απονομή για το διαμαντένιο άλμπουμ «Poli_Ploki» - Η ερωτική εξομολόγηση στον Μποτία και η βάπτιση του γιου τους

Newsroom

Με μία μεγάλη και λαμπερή γιορτή, γεμάτη εκπλήξεις και πλήθος κόσμου, η κορυφαία pop star Ελένη Φουρέιρα και η Panik Records γιόρτασαν τη νέα τεράστια επιτυχία τους, τις διαμαντένιες πωλήσεις του άλμπουμ «Poli_Ploki».

To «Poli_Ploki» έγινε διαμαντένιο μετρώντας πάνω από 128 εκατομμύρια digital streams και περισσότερα από 150 εκατομμύρια YouTube views, ενώ τα τραγούδια του αγαπήθηκαν από το κοινό και έγιναν viral στα social media.

Με αυτή τη διάκριση, η Ελένη Φουρέιρα, που έχει ξεπεράσει τα σύνορα της Ελλάδας με τα τραγούδια και τις performances της, έγινε η πρώτη γυναίκα καλλιτέχνις από τη χώρα μας με διαμαντένιο άλμπουμ, ενώ παράλληλα παραμένει σταθερά η no1 γυναίκα καλλιτέχνις από την Ελλάδα σε αριθμό streams, η πρώτη γυναίκα σε αριθμό monthly listeners και η πρώτη που ένα της τραγούδι (το «Fuego») ξεπέρασε τα 100 εκατομμύρια streams.

Την απονομή του διαμαντένιου album έκανε ο CEO της Panik, Γιώργος Αρσενάκος, ο οποίος βρίσκεται δίπλα στην Ελένη Φουρέιρα και την στηρίζει από τα πρώτα της επαγγελματικά βήματα. Στη σύντομη ομιλία του ανέφερε ότι ξεχώρισε στην Ελένη Φουρέιρα το μεγάλο κι αδιαμφισβήτητο ταλέντο της καθώς και το ότι δουλεύει πολύ, σκληρά και συνέχεια, ενώ ευχαρίστησε δημόσια και όλο το team της Panik.

Φανερά συγκινημένη και χαρούμενη, η Ελένη Φουρέιρα παρέλαβε την τιμητική πλακέτα και ευχαρίστησε προσωπικά τον Γιώργο Αρσενάκο, τη δισκογραφική της εταιρεία, τους συντελεστές των τραγουδιών και το κοινό για την αγάπη και την υποστήριξη, καθώς επίσης και τον σύντροφό της, Αλμπέρτο Μποτία και την οικογένειά της, μιλώντας με τρυφερά λόγια.

«Στον άντρα μου, ευχαριστώ πάρα πολύ. Δεν θα μπορούσα να έχω καλύτερο άνθρωπο δίπλα μου, ο καλύτερος μπαμπάς του κόσμου» δήλωσε στις κάμερες. «Έχω πάθει σοκ με όλο αυτό που συμβαίνει με τον δίσκο μου. Χρωστάω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εταιρία μου, γιατί μόλις έβγαλα τον δίσκο, έμεινα έγκυος και με στήριξαν. Αν δεν ήταν η μαμά μου να κρατάει το μωρό, δεν θα μπορούσα να κάνω ότι έχω κάνει» πρόσθεσε.

Η μεγάλη έκπληξη

Για τις διαμαντένιες πωλήσεις βραβεύτηκαν όλοι οι συντελεστές του άλμπουμ, καθώς και ραδιοφωνικοί και τηλεοπτικοί σταθμοί που στήριξαν το «Poli_Ploki». Η λαμπερή βραδιά, που παρουσίασε η Konnie Metaxa, έγινε στον industrial χώρο του Κτηρίου 56 στον «Ελληνικό Κόσμο», στον οποίο εκτέθηκαν 5 από iconic εμφανίσεις από live acts της Ελένης Φουρέιρα (όπως η Eurovision και τα βραβεία Mad VMA), ενώ από προτζέκτορες προβάλλονταν τα music videos της που έχουν κατακτήσει τα trends και τα views στο YouTube. Στα decks ήταν ο Display, ο DJ και παραγωγός που συνεργάστηκε με την Ελένη Φουρέιρα στο πρόσφατο megahit «Κόλλημα».

Το event περιελάμβανε κι ακόμα μία μεγάλη έκπληξη, που διοργανώθηκε από την Panik Records και δεν γνώριζε η Ελένη Φουρέιρα: μέσα από ένα ιδιαίτερο θεατρικό act, σε σκηνοθεσία της Θέμιδας Μαρσέλλου, drag queens μετέφεραν μεγάλες επιτυχίες και δηλώσεις της κορυφαίας pop star, αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα του κοινού.

Παρόντες ήταν δεκάδες άνθρωποι από τον χώρο του τραγουδιού, των επιχειρήσεων, των έντυπων και ηλεκτρονικών μέσων ενημέρωσης, συνεργάτες της Ελένης Φουρέιρα, καθώς και συγγενικά και φιλικά της πρόσωπα.

Η αποκάλυψη για τη βάπτιση του γιου της

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της περνά η Ελένη Φουρέιρα αφού κρατά στην αγκαλιά της τον καρπό του έρωτά της με τον Αλμπέρτο Μποτία. Η τραγουδίστρια έχει ξεκινήσει ήδη τις προετοιμασίες για τη βάπτιση του μωρού της. Σύμφωνα με την εκπομπή «Γεια Σου», οι νονοί θα είναι δύο, ο κολλητός φίλος της τραγουδίστριας Πέτρος Τσαπαρδόνης και ο προσωπικός βοηθός της, Βασίλειος Σισμιρίκης.

«Νομίζω έχω να κοιμηθώ πάνω από πέντε ώρες εδώ και ένα χρόνο. Είναι ελάχιστες οι μέρες που κοιμάται όλο το βράδυ. Νιώθω μεγάλη ευλογία, και δεν με νοιάζει καθόλου που κουράζομαι και που δεν κοιμάμαι. Είναι δύσκολο, και ξαναλέω ότι είμαι πολύ τυχερή που έχω τη μαμά μου και έναν τόσο καλό μπαμπά και σύντροφο, που είναι επίσης βράχος δίπλα μου. Δεν θα σας πω πολλές λεπτομέρειες για τη βάπτιση, αλλά θα γίνει σύντομα. Τ' όνομα του παιδιού θα το μάθετε σύντομα, αφού γίνει η βάπτιση, θα το μάθετε εκείνες τις μέρες. Θα είναι έκπληξη» ανέφερε, αρχικά, η Ελένη Φουρέιρα στις κάμερες.

«Ο γιος μου αρνείται να πει μαμά. Κάποια στιγμή θα το πει. Με τα αδέλφια μου μεγαλώσαμε σε άλλες εποχές, πιο δύσκολα, διαφορετικά. Δε ξέρω αν θα μπορέσω να μεγαλώσω ίδια τον γιο μου με τη μαμά μου, αλλά ελπίζω να γίνω τόσο καλή μαμά όσο η δική μου. Θα προσπαθήσω. Είμαι πολύ τυχερή που έχω αυτή τη μαμά μου, και θα προσπαθήσω να κάνω κι εγώ το καλύτερο για τον γιο μου» πρόσθεσε εμφανώς συγκινημένη. «Αν χρειαζόταν και ήταν απαραίτητο ν' αφήσω πίσω την καριέρα μου για το παιδί μου, θα το έκανα. Δεν σκέφτηκα ν' αφήσω αυτό που αγαπώ, αλλά αν χρειαζόταν θα το έκανα, θα έκανα τα πάντα για το παιδί μου» κατέληξε.

δίσκοςΕλένη ΦουρέιραΓιώργος ΑρσενάκοςPanik Recordsειδήσεις τώρα