Lifestyle|02.05.2024 13:37

Η πριγκίπισσα Σάρλοτ έγινε 9 ετών - Η φωτογραφία που δημοσίευσε η Κέιτ Μίντλετον

Newsroom

Η κόρη του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον, πριγκίπισσα Σάρλοτ πόζαρε για το πορτρέτο των ένατων γενεθλίων της.

Η μητέρα της, Κέιτ Μίντλετον τράβηξε μια φωτογραφία της κόρης της με αφορμή την ξεχωριστή ημέρα. Η πριγκίπισσα Σάρλοτ φορούσε μια μάλλινη ζακέτα και μια τζιν φούστα χαμογελώντας στην κάμερα και ακουμπώντας τον ώμο της πάνω σε έναν ανθισμένο φράχτη.

«Ευτυχισμένα 9α γενέθλια, πριγκίπισσα Σάρλοτ!»

«Ευτυχισμένα 9α γενέθλια, πριγκίπισσα Σάρλοτ! Σας ευχαριστώ για όλα τα ευγενικά μηνύματα σήμερα» έγραψε η Μίντλετον στη λεζάντα της ανάρτησης.

 

Είναι η δεύτερη φορά μέσα στις τελευταίες εβδομάδες που το ζεύγος Κέιτ και Γουίλιαμ σπάει τη μακρόχρονη παράδοση και δίνει στη δημοσιότητα τα πορτρέτα των γενεθλίων των παιδιών τους. Το παλάτι του Κένσινγκτον συνήθως δημοσιεύει τα πορτρέτα των παιδιών νωρίς το πρωί για τα γενέθλιά τους.

Ωστόσο, σε μια ρήξη με την παράδοση, ο Γουίλιαμ και η Κέιτ μοιράστηκαν μια φωτογραφία του πρίγκιπα Louis το απόγευμα της περασμένης Τρίτης και όχι τα μεσάνυχτα των γενεθλίων του, όπως συνηθίζεται με τα νέα βασιλικά πορτρέτα. Μοιράστηκαν επίσης μια γαμήλια φωτογραφία με αφορμή την 13η επέτειο του γάμου τους.

Πολλοί αναρωτιόντουσαν αν ο μελλοντικός βασιλιάς και η βασίλισσα θα μοιραζόντουσαν ένα νέο στιγμιότυπο της κόρης τους, μετά τις επιπτώσεις από τον σάλο που προέκυψε με την επεξεργασία του στιγμιότυπου της Μίντλετον νωρίτερα φέτος. Ένα πορτρέτο της Κέιτ και των παιδιών της για τη Γιορτή της Μητέρας, που κυκλοφόρησε στις 10 Μαρτίου, αποσύρθηκε από πολλά φωτογραφικά πρακτορεία αφού έγινε γνωστό ότι η εικόνα είχε υποστεί σημαντική επεξεργασία.

γενέθλιαΚέιτ Μίντλετονπρίγκιπας Ουίλιαμειδήσεις τώρα