Lifestyle|07.04.2019 13:12

Νίκος Κοκλώνης: Η ερώτηση στην Κέιτλιν Τζένερ που δεν παίχτηκε στο «It’s Show Time»

Newsroom

Το βράδυ του Σαββάτου (6/4), ο Νίκος Κοκλώνης υποδέχτηκε έναν ακόμα καλεσμένο-έκπληξη στο πλατό του μεγαλύτερου τηλεοπτικού πάρτι που κάνει τα σαββατόβραδά μας ξεχωριστά. Η Κέιτλιν Τζένερ (Cailtyn Jenner), το πιο πολυσυζητημένο μέλος της οικογένειας Καρντάσιαν, ήρθε αποκλειστικά στο «It’s Show Time» του Open TV.

H Κέιτλιν Τζένερ, που γνωρίσαμε μέσα από το δημοφιλές τηλεοπτικό Show «Keeping up with the Kardashians» το 2007 ως Bruce Jenner, πατέρα των διάσημων κοριτσιών, ήρθε για πρώτη φορά στην Αθήνα, αποδεχόμενη την πρόσκληση του Νίκου. Η διάσημη transgender που συστήθηκε στον κόσμο ως Caitlyn μέσα από το εξώφυλλο του Vanity Fair το 2015, παραχώρησε στον Νίκο μια αποκαλυπτική και συγκινητική συνέντευξη. 

Πρώην Ολυμπιονίκης του δέκαθλου, η Κέιτλιν εξομολογήθηκε στον Νίκο τους λόγους που την οδήγησαν στα 65 της χρόνια να ακολουθήσει την καρδιά της και να προχωρήσει σε επέμβαση αλλαγής φύλου και μίλησε για την αντίδραση των διάσημων παιδιών της. Η Τζένερ μίλησε από καρδιάς στον Νίκο Κοκλώνη για όλη τη ζωή της, ενώ συγκινήθηκε ιδιαιτέρα όταν η κουβέντα πήγε στον πατέρα της και έστειλε μήνυμα σε όλους τους διεμφυλικούς να είναι δυνατοί και να στηρίζουν τις επιλογές τους. 

Ωστόσο, στη διάρκεια της συνέντευξη, ο παρουσιαστής του Open TV τόλμησε να κάνει μια αρκετά προσωπική ερώτηση, η οποία δεν έπαιξε ποτέ στην εκπομπή. Η ερώτηση είχε να κάνει σχετικά με τη σεξουαλική ζωή της Κέιτλιν Τζένερ και το αν υπάρχει ικανοποίηση κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης.

Η διάσημη τηλεπερσόνα απαλλαγμένη από ταμπού απάντησε στον Νίκο Κοκλώνη: «Ναι φυσικά και νιώθεις απόλαυση. Δεν αλλάζει και τίποτα ουσιαστικά. Δεν είναι τόσο πολύ το σεξουαλικό θέμα, όσο το ότι είσαι ο εαυτός σου. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Υπάρχει ολοκλήρωση».

Το συγκεκριμένο στιγμιότυπο δημοσίευσε ο ίδιος ο παρουσιαστής στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram. 

Κέιτλιν ΤζένερIt's Show TimeΝίκος Κοκλώνης