Lifestyle|06.05.2024 12:40

Η Madonna ως Μαρία Αντουανέτα πάνω στη σκηνή - «Πλημμύρισε» με κόσμο το Ρίο για να δουν τη βασίλισσα της ποπ

Newsroom

Περισσότεροι από 1,6 εκατομμύρια Βραζιλιάνοι βρέθηκαν στην Κοπακαμπάνα του Ρίο ντε Τζανέιρο για να παρακολουθήσουν τη συναυλία της Madonna, την τελευταία εμφάνιση της βασίλισσας της ποπ στην περιοδεία της «Celebration». Η συναυλία αυτή έσπασε κάθε ρεκόρ, καθιστώντας την τη μεγαλύτερη που έχει πραγματοποιηθεί ποτέ από τραγουδίστρια ή τραγουδιστή.

Σύμφωνα με διεθνή πρακτορεία, η μαζική προσέλευση είχε τόσο μεγάλη επίδραση που τα ξενοδοχεία και τα Airbnb ήταν γεμάτα, ενώ χρειάστηκε να προσγειωθούν στο Ρίο 170 επιπλέον αεροπλάνα για να μεταφέρουν τους θεατές στη συναυλία. Η Madonna ανέβηκε στη σκηνή και χαιρέτισε το κοινό λέγοντας: «Εδώ είμαστε στο πιο όμορφο μέρος του κόσμου», δείχνοντας το διάσημο άγαλμα του Ιησού.

Πολλοί από τους θαυμαστές της είχαν φτάσει στην Κοπακαμπάνα μέρες πριν για να εξασφαλίσουν μια καλή θέση κοντά στη σκηνή. Στα social media κυκλοφόρησαν πολυάριθμα βίντεο από τη συναυλία, με το κοινό να εκφράζει τον ενθουσιασμό του για την απίστευτη ατμόσφαιρα. Η Madonna απέδειξε για άλλη μια φορά γιατί στα 65 της χρόνια παραμένει η βασίλισσα της ποπ, δίνοντας μια παράσταση γεμάτη ενέργεια και πάθος.

Η συναυλία αυτή ήταν η τελευταία στάση της παγκόσμιας περιοδείας «Celebration» που ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2023 από το Λονδίνο. Φιλοξενήθηκε στο Belmond Copacabana Palace Hotel και μεταδόθηκε ζωντανά από το TV Globo. Ήταν μια δωρεάν συναυλία ως «ευχαριστώ» στους θαυμαστές που υποστήριξαν την καριέρα της για περισσότερες από τέσσερις δεκαετίες. Κατά τη διάρκεια του σόου, η Madonna ανέβηκε στη σκηνή μαζί με την Anitta, την γνωστή Βραζιλιάνα τραγουδίστρια, και οι δυο τους αντάλλαξαν μια γλυκιά αγκαλιά.

Η Μαρία Αντουανέτα και ο Michael Jackson

Η τραγουδίστρια εθεάθη επίσης ν' ανεβαίνει στη σκηνή κατά τη διάρκεια του σόου μ’ ένα ροζ φόρεμα, ενώ ήταν ντυμένη ως Μαρία Αντουανέτα. Το φόρεμα αυτό ενδεχομένως να παρέπεμπε στην εμβληματική εμφάνιση της Madonna κατά τη διάρκεια των βραβείων MTV του 1990.

Σε μια συγκινητική στιγμή, η Madonna απέτισε φόρο τιμής στον Michael Jackson, με μια διπλή ερμηνεία της επιτυχίας της «Like A Virgin» και του «Billy Jean». Πάνω από 3.000 αστυνομικοί εξασφάλισαν την ασφάλεια του πλήθους, το οποίο παραληρούσε για περισσότερες από δύο ώρες, ενώ η Madonna δεν σταμάτησε να χορεύει, παρά τη ζέστη που έφτασε πάνω από 30 βαθμούς Κελσίου.

Η συναυλία αυτή σηματοδότησε μια ιστορική στιγμή, καθώς ήταν η μεγαλύτερη που έχει πραγματοποιηθεί ποτέ από οποιονδήποτε καλλιτέχνη. Η χαρά της Madonna ήταν εμφανής, καθώς επέστρεψε στη σκηνή μετά από μήνες αποχής λόγω μιας σοβαρής λοίμωξης που την έφερε στην εντατική. 

συναυλίατραγουδίστριαειδήσεις τώραΜαντόναΒραζιλία