Lifestyle|07.04.2019 15:15

Πέγκυ Σταθακοπούλου: Μιλά για πρώτη φορά για τον χωρισμό της

Newsroom

Η Πέγκυ Σταθακοπούλου είναι μια από τις πιο ταλαντούχες ηθοποιούς της γενιάς της. Κρατά χαμηλούς τόνους στην προσωπική της ζωή και έχει διαλέξει να υπάρχει στον χώρο μέσα από τη δουλειά της και μόνο.

Στο θέμα αυτό, μάλιστα, είναι κάθετη και γι’ αυτό κανείς δεν κατάλαβε πώς εδώ και αρκετό καιρό δεν ζει πια με τον αρχιτέκτονα Αλέξανδρο Καλδή, με τον οποίο είχε έναν πολύ ευτυχισμένο γάμο, ενώ απέκτησαν μια πανέμορφη κόρη, τη δεκατριάχρονη Χριστίνα.

Σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται», η ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για τον χωρισμό της. «Οι μεγάλες αλλαγές στη ζωή μου και οι δύσκολες αποφάσεις, νομίζω, με έχουν κάνει καλύτερο άνθρωπο. Οι αλλαγές έρχονται για καλό», δήλωσε στην αρχή και συνέχισε: «Η αλήθεια είναι ότι έχουμε μία εξαιρετική σχέση. Όταν έχεις παιδιά είναι ωραίο να συνεχίσει να ζει η οικογένεια σου».

Το πρώην ζευγάρι ήταν μαζί για 22 χρόνια, ενώ τα τελευταία δεκαπέντε ήταν παντρεμένοι. Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Real Life», η Πέγκυ Σταθακοπούλου και ο Αλέξανδρος Καλδής ζουν πλέον σε χωριστά σπίτια, χωρίς να υπάρξει μεταξύ τους οποιαδήποτε ένταση.

χωρισμόςηθοποιός