Ο Ed Sheeran έδωσε συναυλία - έκπληξη σε δημοτικό σχολείο
NewsroomΟ σταρ της ποπ Εντ Σίραν (Ed Sheeran) έδωσε συναυλία - έκπληξη σε δημοτικό σχολείο στο Ανατολικό Σάσσεξ, στο Ηνωμένο Βασίλειο.
Ο Άγγλος τραγουδιστής και συνθέτης μίλησε με τους μαθητές κατά τη διάρκεια του μαθήματος μουσικής στο σχολείο Fairlight Primary and Nursery School στο Μπράιτον και μάλιστα δώρισε πέντε από τις κιθάρες του.
Ο δάσκαλος του σχολείου Ντάμιεν Τζόρνταν είπε ότι ο μουσικός μίλησε για την καριέρα του και τη σημασία της μουσικής εκπαίδευσης. «Η Τέιλορ Σουίφτ θα έρθει την επόμενη εβδομάδα και μετά η Beyonce την επόμενη εβδομάδα», είπε αστειευόμενος στο BBC ο Τζόρνταν.
Η επίσκεψη διοργανώθηκε από τo Create Music, πρότζεκτ που διοργανώνεται από το Μπράιτον Φέστιβαλ και στοχεύει στην προώθηση της μουσικής και καλλιτεχνικής εκπαίδευσης χωρίς αποκλεισμούς.
Ο κάτοχος τεσσάρων βραβείων Grammy μίλησε με πολλούς μαθητές και στη συνέχεια ερμήνευσε τρεις από τις κορυφαίες επιτυχίες του.
- Συνέδριο ΝΔ: Διεργασίες για νέα Πολιτική Επιτροπή και νέο Γραμματέα - Τα μηνύματα ενότητας και τα «καρφιά»
- Νέα ανάφλεξη μεταξύ ΗΠΑ-Ιράν; Μήνυμα Τραμπ για «ηρεμία πριν από την καταιγίδα»
- Ο διμέτωπος σχεδιασμός του Νίκου Ανδρουλάκη και η δημοσκοπική εξίσωση της Κεντροαριστεράς
- Κώστας Μακεδόνας στο ethnos.gr: «Οι λέξεις του Λευτέρη Παπαδόπουλου έχουν τη δύναμη να σε κάνουν να ανατριχιάζεις»