Lifestyle|23.05.2024 14:41

Γιώργος Μαζωνάκης: Σε δικαστική διαμάχη με την αδελφή του για τα περιουσιακά – «Έχουν μαλώσει και στο παρελθόν για οικονομικά θέματα»

Newsroom

Άνθρωπος από το στενό περιβάλλον του Γιώργου Μαζωνάκη μίλησε στο Πρωινό για τη δικαστική διαμάχη του τραγουδιστή με την αδελφή του για τα περιουσιακά. Σύμφωνα με τη μαρτυρία στον ΑΝΤ1, ο Γιώργος Μαζωνάκης είχε τσακωθεί και στο παρελθόν με τη αδελφή του για τα οικονομικά θέματα.

«Είχανε κατά το παρελθόν απομακρυνθεί»

«Και στο παρελθόν είχαν μαλώσει για οικονομικά θέματα. Είχανε κατά το παρελθόν απομακρυνθεί, πάλι για τα θέματα τα οικονομικά. Από το 2015» ανέφερε το συγκεκριμένο πρόσωπο στον Θάνο Βάγιο για το Πρωινό.

«Είχε δώσει δείγματα ότι δεν ήταν το καλύτερο παιδί. Δημιουργούσε προβλήματα στον Γιώργο. Υπήρχαν πολύ σοβαρά θέματα μεταξύ τους, οικονομικής φύσεως» τόνισε στη συνέχεια. «Είχε πρόσβαση στους λογαριασμούς του. Όπως και την πρώτη φορά είχε πρόσβαση στους λογαριασμούς του. Λείπανε, την πρώτη φορά, λείπανε λεφτά».

Η ανακοίνωση του συνηγόρου του Γιώργου Μαζωνάκη

Σημειώνεται ότι χθες, Τετάρτη 22 Μαΐου, εκδικάστηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα για την προστασία της περιουσίας του στο Μονομελές Πρωτοδικείο Πειραιά. Η ανακοίνωση του συνηγόρου του Γιώργου Μαζωνάκη κ. Θεόδωρου Μαντά:

«Η δικηγορική εταιρεία Θεόδωρος Π. Μαντάς και Συνεργάτες έχει αναλάβει τη νομική εκπροσώπηση του κορυφαίου Έλληνα ερμηνευτή κ. Γεωργίου Μαζωνάκη σε μείζονα αντιδικία που αφορά στη διασφάλιση της περιουσιακής του κατάστασης και της επαγγελματικής του διαδρομής. Η ελληνική Δικαιοσύνη, αστική και ποινική, μέσω των αρμοδίων θεσμικών οργάνων της έχει πλέον το λόγο. Σήμερα έγινε το πρώτο βήμα στην κατεύθυνση αυτή με την εκδίκαση Αιτήσεως Ασφαλιστικών Μέτρων ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Πειραιώς».

Υπενθυμίζεται ότι η Βάσω Μαζωνάκη αποτελούσε στενή συνεργάτιδα και για πολλούς η μάνατζερ του Γιώργου Μαζωνάκη.

αδερφήδικαστική διαμάχηΓιώργος Μαζωνάκηςειδήσεις τώρα