Βίκυ Καγιά: «Αν κάνω ένα λάθος, θα ζητήσω πάντα συγγνώμη στα παιδιά μου»
NewsroomΗ Βίκυ Καγιά και η Σοφία Κόκκαλη ήταν καλεσμένες την Πέμπτη 23/5 στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον», που παρουσιάζουν ο Φώτης Σεργουλόπουλος με τη Τζένη Μελιτά.
Η παρουσιάστρια μεταξύ άλλων, μίλησε για την ταινία «Πολύδροσο» που πρωταγωνιστεί, αλλά και για την υποψηφιότητά της στα βραβεία της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου.
«Γίνονται και αυτά τα τρελά πράγματα στη ζωή. Η Σοφία μου είπε στην πρεμιέρα για την υποψηφιότητα, δεν το είχα πάρει χαμπάρι», είπε αρχικά η Βίκυ Καγιά.
«Τα λάθη συνεχίζονται, αλλάζει η αντιμετώπιση»
Με αφορμή τον ρόλο της στη σειρά, αναφέρθηκε στη σχέση με την κόρη της, Μπιάνκα, λέγοντας: «Παρόλο που έχω κάνει πάρα πολλή ψυχανάλυση, τα λάθη συνεχίζονται, όμως αλλάζει η αντιμετώπιση των λαθών. Αν κάνω ένα λάθος, θα ζητήσω πάντα συγγνώμη στα παιδιά μου, παραδέχομαι πάντα τα λάθη μου και η παραδοχή αυτή θεραπεύει και ό,τι έχει συμβεί πριν. Είμαι πολύ προστατευτική σαν μαμά».
- Ώρες αγωνίας στη Χαλκιδική από τη μεγάλη φωτιά: Καίγονται σπίτια στη Σίβηρη - Δραματικές εκκενώσεις διά θαλάσσης
- Για ποιο λόγο απορρίφθηκε η αίτηση αποφυλάκισης του Κώστα Πάσσαρη - Θα παραμείνει σε φυλακή της Ρουμανίας
- «Δεν μπορούν να διαβάσουν»: Εκπαιδευτικός ξεσπάει σε κλάματα μέσα στην τάξη
- Αρκτική: Του έκοψαν πρόστιμο 4.550 ευρώ γιατί ξύπνησε...μια πολική αρκούδα!