Lifestyle|24.05.2024 11:42

Γιώργος Μαζωνάκης: «Παγωμένες» οι σχέσεις με την αδελφή του – «Δεν είναι όπως παλιά»

Newsroom

Ο Γιώργος Μαζωνάκης βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη με την αδελφή του Βάσω για περιουσιακά, κάτι που φαίνεται να τον έχει επηρεάσει πολύ αρνητικά ψυχολογικά. Ένας από τους πιο στενούς φίλους του μίλησε στο «Πρωινό» και τον Θάνο Βάγιο για τη ψυχολογική κατάσταση του τραγουδιστή.

«Ούτε μία στο εκατομμύριο δεν υπάρχει περίπτωση να τα ξαναβρούν»

«Είχε πέσει στην αντίληψή μου εδώ και καιρό ότι κάτι άσχημο συνέβαινε, δεν ξέρω ακριβώς τι συνέβη και ήμουν πάρα πολύ στεναχωρημένος. Η θέση του είναι ότι “δεν μπορώ να κάνω τίποτα άλλο, εξαντλήθηκαν όλα τα όρια για να βρω μια λύση”. Είχε γίνει κάτι παρόμοιο στο παρελθόν και τώρα ίσως είναι και πιο βαρύ. Ούτε μία στο εκατομμύριο δεν υπάρχει περίπτωση να τα ξαναβρούν! Για να φτάσει ο Γιώργος να κάνει τέτοια ενέργεια, το έχει σκεφτεί πολύ, έχει κάνει τεράστιες προσπάθειες να βρεθεί μια λύση, έχει σίγουρα αποδείξεις και δεν μπορεί να αλλάξει η κατάσταση αυτή.

Έκανε τις δημόσιες σχέσεις πίσω από την πλάτη του και φτάσαμε στο σημείο που φτάσαμε, γιατί ο σκοπός ήταν να τον πείσει, να μπορέσει να έχει τη διαχείριση. Ο Γιώργος δεν είναι όπως παλιά, αυτό μόνο μπορώ να πω. Του δημιουργήθηκε πέρσι τεράστιο πρόβλημα. Είχε το τελευταίο διάστημα, από τότε που δημιουργήθηκε αυτή η κατάσταση, είχε πρόβλημα οικονομικό για το οποίο δεν ευθύνεται αυτός. Η αλήθεια είναι ότι το τελευταίο διάστημα ήταν πολύ στεναχωρημένος. Χάθηκαν χρήματα και ήταν άνθρωπος δικός του», αποκάλυψε ο στενός φίλος του Γιώργου Μαζωνάκη.

δικαστική διαμάχηειδήσεις τώραΓιώργος Μαζωνάκης