Lifestyle|25.05.2024 11:12

Αργύρης Αγγέλου για την Άννα Παναγιωτοπούλου: «Την πιο ωραία αγκαλιά την πήρα από εκείνη»

Newsroom

Συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» παραχώρησε ο Αργύρης Αγγέλου, με αφορμή τη συμμετοχή που έχει στη μουσική παράσταση «Reunion The Musical» στο Παλλάς. Μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός μίλησε για τη γνωριμία του με την Αννα Παναγιωτοπούλου, η οποία έφυγε πριν από μερικές ημέρες από τη ζωή.

«Τις πιο ωραίες αγκαλιές τις πήρα όταν έπαιξα στο θέατρο την μέρα που έχασα τον μπαμπά μου. Μια από αυτές ήταν της Άννας Παναγιωτοπούλου» ανέφερε ο ίδιος.

«Ηταν ένας συγκλονιστικός άνθρωπος. Τι να πρωτοπείς για την Άννα. Hταν γενναιόδωρη, αστεία, εξαιρετική μαγείρισσα, άνοιγε το σπίτι της στους ανθρώπους που εμπιστευόταν, ήταν ο άνθρωπος της παρέας που σου έλεγε πάμε να φάμε και να πιούμε μια μπυρίτσα. Ήταν αστεία και στη ζωή της ενώ φαινόταν απόμακρη αν δεν την ήξερες, αν καταλάβαινε ότι δεν έχεις δεύτερη σκέψη, όχι απλά σου ανοιγόταν, αλλά σου έδινε την ψυχή της. Σκηνικά ήταν φανταστική εμπειρία μαζί της, είχαμε περάσει φανταστικά. Γενικότερα ήταν παράσημο να σε εμπιστευτεί η Άννα και να σε βάλει στην καθημερινότητά της» πρόσθεσε ο Αργύρης Αγγέλου.

ηθοποιόςΆννα Παναγιωτοπούλουειδήσεις τώραΑργύρης Αγγέλου