Lifestyle|25.05.2024 18:00

Ηλίας Μαμαλάκης για Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Εχει μαζέψει 2-3 εκπομπές μαζί, ασε και κανέναν άλλο»

Newsroom

Στην κάμερα της της εκπομπής «Breakfast @Star» μίλησε ο Ηλίας Μαμαλάκης, ο οποίος είπε την άποψή του για την εκπομπή του Μάρκου Σεφερλή, «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου», σχολίασε τον «Όμορφο Κόσμο» του Γρηγόρη Αρναούτογλου και αποκάλυψε ότι στηρίζει Μαρίνα Σάττι

«Θα ήθελα να ξανακάνω μία ταξιδιωτική εκπομπή μαγειρικής. Έχω μεγαλώσει, χρειάζομαι χρόνους και ένα κόνσεπτ καλύτερο από αυτό που έκανα παλαιότερα. Δεν έχει βρεθεί μέχρι στιγμής και δεν το έχω αναζητήσει κι εγώ» είπε, αρχικά, ο Ηλίας Μαμαλάκης.

«Στην αρχή η εκπομπή του Σεφερλή με τον Μποτρίνι ήταν δραματική. Δεν την πίστευε ούτε ο ένας, ούτε ο άλλος. Ο Μάρκος κάνει τόσο φιλότιμες προσπάθειες, που είναι άξιος παρασήμου» είπε στη συνέχεια σχολιάζοντας την εκπομπή των δύο.

«Δεν ξέρω αν θ' αγγίξει το τηλεοπτικό κοινό η νέα εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Αυτό που ξέρω είναι ότι δεν αφήνει άλλον άνθρωπο να κάνει δουλειά. Έχει μαζέψει 2-3 εκπομπές μαζί. Άσε και κανέναν άλλο» σχολίασε μεταξύ σοβαρού και αστείου.

«Αλευράς και Καλούτα ήταν αδιάβαστοι αλλά τα σφάλματα ήταν της ΕΡΤ»

«Είμαι σαφώς υπέρ της Σάττι. Τη θαυμάζω, την εκτιμώ και της εύχομαι άπειρες ευχές για να ανέβει ακόμα πιο ψηλά από εκεί που είναι αυτή τη στιγμή. Της εβγαλαν πολλή κακία, μίσος και ζήλια. Ο Αλευράς και ο Καλούτα δεν ήταν όπως θα έπρεπε. Ηταν αδιάβαστοι αλλά τα σφάλματα ήταν της ΕΡΤ, δεν τους προετοίμασε σωστά» κατέληξε ο Ηλίας Μαμαλάκης. 

Ηλίας ΜαμαλάκηςΓρηγόρης ΑρναούτογλουΜάρκος ΣεφερλήςΜαρίνα Σάττιειδήσεις τώρα