Lifestyle|09.04.2019 09:51

Ο γάμος του σχεδιαστή Μαρκ Τζέικομπς: Μπομπ Σφουγγαράκης, πιγκουίνοι και διάσημοι (pics)

Newsroom

Όταν αποφασίζει να παντρευτεί ένας από τους διασημότερους σχεδιαστές µόδας, είναι αναµενόµενο η άφιξη των καλεσµένων να µοιάζει µε catwalk. 

Και αυτό έγινε στον γάµο του Μαρκ Τζέικοµπς µε τον σύντροφό του, Τσάρλι Ντεφραντσέσκο, το Σάββατο στη Νέα Υόρκη. Ο γάµος του 55χρονου σχεδιαστή µε τον 37χρονο εκλεκτό της καρδιάς του -ο οποίος είναι κατασκευαστής κεριών και πρώην µοντέλο στο επάγγελµα- είχε σηµαντικούς καλεσµένους, µεταξύ των οποίων οι Ναόµι Κάµπελ, Μπέλα και Τζίτζι Χαντίντ, Κάια Γκέρµπερ, Έµιλι Ραταϊκόφσκι και η Κέιτ Μος, η οποία συνοδευόταν από την επίσης καλλονή κόρη της, Λίλα.

Το ζευγάρι φόρεσε καρφίτσες από διαμάντια που απεικόνιζαν πιγκουίνους (επειδή µένουν µαζί για πάντα) και ήταν δώρο από τον καλλιτεχνικό διευθυντή των οίκων Prada και Miu Miu, ενώ οι καλεσμένοι έλαβαν από ένα φούτερ ως δώρο µε ένα χιουμοριστικό σηµείωµα που έγραφε «Ήρθα στον γάµο του Μαρκ και του Τσαρ και το µόνο που πήρα είναι αυτό το απαίσιο φούτερ», καθώς και vape pens µε τα ονόµατα του ζευγαριού χαραγµένα επάνω.

Μετά την τελετή ακολούθησε ένα σούπερ πάρτι στο «The Grill» του Μανχάταν µε πολύ χορό και μια πενταώροφη τούρτα.

T

Πολλοί διάσημοι βρέθηκαν κοντά στον γνωστό σχεδιαστή, ο οποίος έχει απασχολήσει συχνά τα Μέσα με τα περίεργα τατουάζ του - ένα από τα οποία είναι ο Μπομπ Σφουγγαράκης. Πολλοί από τους καλεσμένους του ζευγαριού ήταν καταξιωμένες προσωπικότητες από τον χώρο της μόδας, όπως Κέιτ Μος, Κάια Γκέρμπερ, Μπέλα και Τζίτζι Χαντίντ, Ναόμι Κάμπελ, Κλόε Σεβινί και Έμιλι Ραταϊκόφσκι. Αλλά, όπως αναφέρεται στο People, το «παρών» έδωσαν και αρκετοί celebrities όπως Lil’ Kim, Ρίτα Όρα Φρανκ Όσεαν και άλλοι.

Δείτε αναρτήσεις των καλεσμένων στον γάμο του Μαρκ Τζέικομπς:

T
T
 
T
T
 
γάμοςΧόλιγουντΜάρκ Τζέικομπς