Μπάμπης Στόκας: «Έχω κάνει λάθος συνεργασίες, όπως αυτή με τον Σάκη Ρουβά, δεν είχαμε κανένα κοινό»
NewsroomΟ Μπάμπης Στόκας παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!», με αφορμή την υποψηφιότητά του στις Ευρωεκλογές με το κόμμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου.
«Η τελευταία συναυλία των Πυξ Λαξ θα γίνει όταν το θέλουμε εμείς»
Ο δημοφιλής καλλιτέχνης μίλησε για την… τελευταία συναυλία των Πυξ Λαξ αλλά και για τη συνεργασία του με τον Σάκη Ρουβά που μετάνιωσε. «Η τελευταία συναυλία των Πυξ Λαξ θα γίνει όταν το θέλουμε εμείς, έχω βαρεθεί λίγο που μας τρολάρουν γι’ αυτό, αλλά γελάω. Εμείς δεν κάναμε ποτέ αυτή τη δήλωση. Έχω κάνει λάθος συνεργασίες, όπως αυτή με τον Σάκη Ρουβά. Δεν ταιριάζαμε, δεν είχαμε τίποτα κοινό. Είχαμε τότε πολλές αντιδράσεις λόγω της συνεργασίας μας με τον Βασίλη Καρρά».
Όσον αφορά στη Μαρίνα Σάττι, ο Μπάμπης Στόκας ανέφερε: «Είναι θέμα δικό της το χασμουρητό, αν ήταν πολιτική στάση ή όχι. Η Μαρίνα μου αρέσει πολύ και το τραγούδι ήταν μια χαρά, αν και δεν είναι 100% του γούστου μου».
- Κτηνωδία στην Εύβοια: Γάτα βρέθηκε πυροβολημένη στο κεφάλι
- Θάνατος Μαζωνάκη: «Αυτό σημαίνει το “σε πήρα στο λαιμό μου”…» - Τι υποστηρίζει ο υπνοθεραπευτής για τα μηνύματα στη γιατρό
- Η φωτογραφία του Παύλου Κοντογιαννίδη μέσα από το νοσοκομείο και το μήνυμα «φτου ξελευθερία»
- Πλάκα: Τι καθιστούσε «χάρτινο» το κτήριο που κατέρρευσε και η έκρηξη που βρήκε στον ύπνο τα θύματα πλην ενός