Lifestyle|02.06.2024 15:38
Έξαλλη η Adele με ομοφοβικό θεατή: «Αν δεν έχεις τίποτα καλό να πεις, σκάσε»
NewsroomΗ διάσημη τραγουδίστρια Αντέλ (Adele) δεν δίστασε να σταματήσει τη ροή του προγράμματός κατά τη διάρκεια της τελευταίας συναυλίας της residency στο Λας Βέγκας στο Caesars Palace όταν ένας θεατής από το κοινό φώναξε: «Το Pride είναι χάλια».
Τότε η τραγουδίστρια υπερασπίστηκε με πάθος την LGBTQ+ κοινότητα φωνάζοντας εξαγριωμένη: «Ήρθες στο δικό μου σόου και είπες ότι το Pride είναι χάλια; Είσαι γ****** ηλίθιος; Μην είσαι τόσο γ****** γελοίος. Αν δεν έχεις τίποτα καλό να πεις, σκάσε, εντάξει;».
Η Adele έχει πολλούς θαυμαστές από την ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα και έχει δείξει την υποστήριξή της σε πολλές περιπτώσεις. Πέρυσι, γιόρτασε τον Μήνα Υπερηφάνειας φορώντας ένα εντυπωσιακό μαύρο φόρεμα με ουράνιο τόξο και κομφετί με θέμα το Pride.
Διαβάστε ακόμη
- Δεκάδες χιλιάδες καμένα στρέμματα από τη φωτιά στο Ρέθυμνο - Σκληρή μάχη με έως 10 μποφόρ
- Χάος στη Θέουτα: 18 νεκροί από το κύμα μεταναστών από το Μαρόκο - Στρατός στα σύνορα και κόντρα Μαδρίτης-Ρώμης
- Μάχη με τα τροχαία: Μειώνονται οι νεκροί, αυξάνονται οι κάμερες και οι ψηφιακοί έλεγχοι
- «Μαραθώνιος» μέχρι τις κάλπες: Να ιδρώσουν τη… φανέλα καλούνται οι γαλάζιοι