Lifestyle|09.04.2019 17:15

Τζένιφερ Λόπεζ: Pole dancing και διαμάντια στο νέο της βιντεοκλίπ (vid)

Newsroom

H 49χρονη Τζένιφερ Λόπεζ εμφανίζεται πιο αποκαλυπτική από ποτέ στο βίντεοκλίπ του νέου της κομματιού με τίτλο, «Medicine», το οποίο κυκλοφόρησε στις 7 Απριλίου. Η JLo εμφανίζεται με αβυσσαλέο ντεκολτέ, πανάκριβα κοσμήματα και καουμπόικο καπέλο να στροβιλίζεται σε ένα παιχνιδιάρικο καρουζέλ.

Η Λατίνα σταρ εμφανίζεται με ένα φουστάνι που αποκαλύπτει τα γυμνασμένα πόδια της και σε κάποιο σημείο του κλιπ κάνει pole dancing με ένα λευκό κορμάκι. Το «Φάρμακο» θα ερμηνεύσει η Λόπεζ και στην περιοδεία «My Party Tour», που θα ξεκινήσει στις 7 Ιουνίου από το Λος Άντζελες.  

Η ποπ σταρ από το Πουέρτο Ρίκο, που αυτό το διάστημα βρίσκεται στην κριτική επιτροπή του ριάλιτι χορού «World of Dance», ετοιμάζει μια καινούργια ταινία που φιλοδοξεί να κάνει πάταγο. Η ταινία «Hustlers» θα βγει στους κινηματογράφους το 2020 και διηγείται την ιστορία έξι γυναικών που εργάζονταν στη βιομηχανία του στριπτίζ και αποφασίζουν να «αλλάξουν ρόλους» και να βγάλουν χρήματα από τους «πελάτες» τους στη Wall Street.

Η Λόπεζ θα ερμηνεύσει το ρόλο μιας πρώην στρίπερ και δεν θα είναι μόνη της. Τη συνοδεύουν άλλες πέντε όμορφες κυρίες και ανάμεσά τους η βασίλισσα της ραπ, Cardi B, η οποία υπήρξε όντως στρίπερ και πρόσφατα δήλωσε ότι νάρκωνε και έκλεβε τους «πελάτες» της

Για την προώθηση της ταινίας Hustlers, αλλά και για να επιδείξει τα αποτελέσματα της εντατικής γυμναστικής που κάνει τον τελευταίο καιρό παρέα με τον αγαπημένο της Άλεξ Ροντρίγκεζ, η Λόπεζ έκανε μια ανάρτηση με ροζ μπικίνι στο Instagram.

Τζένιφερ Λόπεζ