Lifestyle|09.04.2019 17:28

Δημήτρης Αποστόλου: «Μπορεί να κινηθώ νομικά εναντίον του ΣΚΑΪ» (vid)

Newsroom

Εδώ και λίγο καιρό έχει γίνει γνωστό πως η κωμική σειρά «Κόκκινο δωμάτιο» θα επιστρέψει στη μικρή οθόνη, ύστερα από συμφωνία που έκλεισε ο Αλέξανδρος Ρήγας με τον ΣΚΑΪ.

Το πρωί της Τρίτης (9/4), ο Δημήτρης Αποστόλου μίλησε στην πρωινή εκπομπή «Στη Φωλιά των ΚουΚου» και η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από το επαγγελματικό του διαζύγιο με τον Αλέξανδρο Ρήγα, με τον οποίο όπως ανέφερε έχει να μιλήσει τρία χρόνια.Ο ίδιος επιβεβαίωσε την επιστροφή της τηλεοπτικής σειράς του Mega «Κόκκινο δωμάτιο» στη μικρή οθόνη, αλλά με αλλαγμένο τίτλο. 

Μάλιστα, ο γνωστός σεναριογράφος αποκάλυψε ότι του έχει προταθεί να υπογράψει το σενάριο κάποιων επεισοδίων, πρόταση που μάλλον δεν τον ικανοποίησε, γι' αυτό και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να κινηθεί νομικά εναντίον του σταθμού, δεδομένου ότι η συγκεκριμένη σειρά ήταν αποτέλεσμα της συνεργασίας δυο ανθρώπων. Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί πως η Βασιλική Ανδρίτσου δεν θα βρίσκεται στη νέα σειρά του ΣΚΑΪ καθώς πρόσφατα έγινε μανούλα και έχει βάλει ως απόλυτη προτεραιότητά το παιδί της. 

Παράλληλα, ο Δημήτρης Αποστόλου στο τέλος της συνέντευξης αποκάλυψε πως ετοιμάζει μία νέα ταινία με πρωταγωνίστρια τη Μόνικα Μπελούτσι. «Είναι μία ταινία που θα γίνει του χρόνου. Ένα στόρι περίεργο. Το 2016, είχα μία τρέλα να κάνω την Ελένη του Ευριπίδη. Μου ήρθε μια ιδέα να κυνηγήσουμε τη Μόνικα Μπελούτσι. Την κυνηγήσαμε για δύο μήνες. Είναι μία καινούργια απόδοση, όπως την είχα εγώ στο μυαλό μου. Την έστειλα και τη δέχτηκε», ανέφερε ο ίδιος. 

ΣΚΑΪΚόκκινο δωμάτιο