Lifestyle|11.06.2024 12:29
Άντζελα Δημητρίου – Όλγα Κιουρτσάκη: Οριστικό τέλος στη διαμάχη τους – «Οποιαδήποτε παρεξήγηση ανήκει στο παρελθόν»
NewsroomΦαίνεται πως η Άντζελα Δημητρίου και η Όλγα Κιουρτσάκη άφησαν οριστικά τη διαμάχη πίσω τους και πλέον οι σχέσεις τους έχουν αποκατασταθεί πλήρως. Στην εκπομπή Happy Day και τη Βιβή Μπουγιούρα μίλησε η Αλεξάνδρα Μακρή, η οποία είναι η δικηγόρος της Όλγας Κιουρτσάκη και του Φώτη Λώση.
«Ευτυχώς το κλίμα ανάμεσά τους έχει αποκατασταθεί πλήρως. Η σχέσεις τους πια είναι πάρα πολύ καλές. Οποιαδήποτε παρεξήγηση ανήκει πλέον στο παρελθόν, οπότε είναι όλα μια χαρά. Ο Φώτης Λώσης δεν ανέλαβε μάνατζερ της Άντζελας Δημητρίου, δουλεύει σε μια άλλη επιχείρηση. Η ψυχολογική κατάσταση της Άντζελας Δημητρίου δεν της επέτρεψε να συνεχίσει τις συνεργασίες της τη φετινή σεζόν», είπε η δικηγόρος Αλεξάνδρα Μακρή.
Διαβάστε ακόμη
- Τα πρώτα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης για τη γυναικοκτονία της Ελευθερίας Γιακουμάκη - Αποφασισμένος να σκοτώσει ο 40χρονος
- Μητσοτάκης: Να ετοιμαστούμε για τα χειρότερα - Χρειαζόμαστε plan b εάν η κρίση στη Μέση Ανατολή επεκταθεί
- «Zombie filler»: Λίπος από πτώματα, η νέα... τάση στις αισθητικές επεμβάσεις - Πώς λειτουργεί
- Στραβοί πιλότοι σε F-15K: Τραβούσαν φωτογραφίες εν πτήσει και τα μαχητικά συγκρούστηκαν μεταξύ τους