Lifestyle|10.04.2019 11:44

Βασίλης Κικίλιας: Μίλησε live για τον γάμο του με τη Τζένη Μπαλατσινού (vid)

Newsroom

Ο γάμος του πρώην μοντέλου και παρουσιάστριας Τζένης Μπαλατσινού και του Βασίλη Κικίλια είναι γεγονός. Το πρωί της Τετάρτης (10/4) δημοσιεύτηκε η αγγελία γάμου και ο Τομεάρχης Εθνικής Άμυνας, Βασίλης Κικίλιας, που βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Οι Αταίριαστοι», το επιβεβαίωσε και ευχαρίστησε για τις ευχές.

Οι Χρήστος Κούτρας και Γιάννης Ντσούνος ρώτησαν τον Βασίλη Κικίλια κάνοντας χιούμορ:

«Με το καλό κύριε Κικίλια και επειδή είστε ένας εκ των τελευταίων εργένηδων που κυκλοφορούν στη Βουλή, το σκεφτήκατε καλά;» και εκείνος απάντησε: «Φυσικά το σκέφτηκα πολύ καλά, σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας. Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Ο γάμος θα γίνει τον Ιούνιο σε μία ενορία της Αθήνας (...) Εκλογές έχουμε στις 26 Μαΐου και είναι μια πολύ μεγάλη μάχη - αλλά δεν υπάρχει ευτυχέστερη στιγμή από το μυστήριο του γάμου, είναι ιερό».

Δείτε το βίντεο:

 

Ο γάμος του Βασίλη Κικίλια με την Τζένη Μπαλατσινού έρχεται ακριβώς έναν χρόνο μετά τα δημοσιεύματα που ήθελαν το ζευγάρι να έχει χωρίσει οριστικά, ενώ το καλοκαίρι του 2018 είχε κυκλοφορήσει ακόμα και φήμη για εγκυμοσύνη της Μπαλατσινού. 

Η πρώην σύζυγος του Πέτρου Κωστόπουλου, Τζένη Μπαλατσινού και ο βουλευτής Α΄ Αθηνών με τη Νέα Δημοκρατία και Τομεάρχης Εθνικής Άμυνας, Βασίλης Κικίλιας γνωρίστηκαν στις αρχές του 2017 μέσω κοινών φίλων. Το καλοκαίρι του 2017 κυκλοφόρησαν και οι πρώτες φωτογραφίες τους από τις διακοπές τους στην Πάτμο, το αγαπημένο νησί-ησυχαστήριο της Τζένης. Λίγους μήνες αργότερα ήρθαν οι πρώτες κοινές δημόσιες εμφανίσεις. 

Η Τζένη Μπαλατσινού αυτό το διάστημα δουλεύει για τη νέα εκπομπή της με τίτλο «Εκπαιδεύοντας την Τζένη», η οποία θα προβάλλεται κάθε Σάββατο στις 16:00.

T
γάμοςΒασίλης ΚικίλιαςΤζένη Μπαλατσινού