Lifestyle|10.04.2019 17:00

Εύα Τσάχρα: Από τη Δέσποινα Βανδή στη Μαρία Κάλλας του YFSF (vid)

Newsroom

Η 30χρονη Εύα Τσάχρα μίλησε στη Φαίη Σκορδά για την εμπειρία της στο «The Voice» και στο «Your Face Sounds Familiar», καθώς και για τις συνεργασίες της με τον Σάκη Ρουβά, το Νίκο Βέρτη, τον Χρήστο Δάντη, τον Γιάννη Ζουγανέλη και τη Δέσποινα Βανδή στην παράσταση «Mamma mia».

Η Εύα έχει εντυπωσιάσει στο σόου μεταμφιέσεων YFSF, ερμηνεύοντας την Μαρία Κάλλας, την Grizabella (από το μιούζικαλ Cats) και πιο πρόσφατα την Ελένη Φουρέιρα με το Fuego.

Παραδέχτηκε ότι το «Fuego» ήταν μια δύσκολη εμπειρία, ενώ ανέφερε ότι η Φουρέιρα επικοινώνησε μαζί της για να την εμψυχώσει.

T

Η Εύα Τσάχρα γεννήθηκε στην Αθήνα τον Οκτώβρη του 1988. Οι μουσικές ρίζες της οικογένειάς της την παρότρυναν να ασχοληθεί με τη μουσική από πολύ μικρή ηλικία καθώς και με το τραγούδι, με το οποίο συνεχίζει να ασχολείται επαγγελματικά. Είναι πτυχιούχος Αρμονίας (Ωδείο Αθηνών 2013) και διπλωματούχος κλασικού τραγουδιού (Ωδείο Αθηνών 2013) με υποτροφία. Έχει συνεργαστεί με το Gazarte και τον George Zervos (Swinging Cats), και έφτασε στα ημιτελικά του «The Voice of Greece 2». 

T

Την Εύα Τσάχρα βλέπουμε κάθε Κυριακή στο σόου του Ant1 «Your Face Sounds Familiar». Δείτε τη συνέντευξη:

YFSFΕύα Τσάχρα