Lifestyle|11.04.2019 10:51

Τα ζώδια της Πέμπτης (11/04)

Newsroom

Κριός
Υπάρχει έντονη συναισθηµατικότητα και κυκλοθυµία καθώς η Σελήνη στον Καρκίνο σε ωθεί σε εσωστρέφεια και αναλογίζεσαι ζητήµατα που σε απασχολούν τελευταία. Η οικογένεια είναι το προσωπικό σου καταφύγιο, η επαφή µε τις ρίζες σου σου δηµιουργεί ασφάλεια, σε γεµίζει τρυφερότητα και σιγουριά.

Ταύρος
H Σελήνη στον Καρκίνο εκτοξεύει την ανάγκη για επικοινωνία, κυρίως σε ό,τι αφορά το κοντινό περιβάλλον, αδέλφια, ξαδέλφια, στενούς φίλους. Οι συζητήσεις µαζί τους µπορεί να είναι πολύωρες,
αλλά όχι απαραίτητα και επί της ουσίας, καθώς απολαµβάνεις το
να συζητάς, όχι να εµβαθύνεις. Πρόσεχε τάσεις πολυλογίας.\

Δίδυµοι

Με τη Σελήνη στον Καρκίνο έρχεσαι αντιµέτωπος µε οικονοµικά ζητήµατα που σε απασχολούν. Ευκαιρία να τακτοποιήσεις λογαριασµούς και
εκκρεµότητες µε τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Πιθανές ανασφάλειες δηµιουργεί το εισόδηµά σου, καθώς υποσυνείδητα ταυτίζεις στην προσωπική σου αξία µε υλικά αγαθά.

Καρκίνος

Η Σελήνη περνά στο ζώδιό σου και πρωταγωνιστείς, καθώς η ενεργητικότητα και ο δυναµισµός σου κάνουν ιδιαίτερη αίσθηση. Οι προσωπικές σου ανάγκες βρίσκονται στο επίκεντρο και ίσως προσπαθήσεις µε έντονο τρόπο να διεκδικήσεις από τους γύρω σου να αντιληφθούν αυτά που ζητάς και να σε καλύψουν απόλυτα.

Λέων

Η Σελήνη περνά στον Καρκίνο και έρχεσαι αντιµέτωπος µε παρελθοντικές καταστάσεις και τραύµατα. Εσωστρέφεια και µοναχικότητα κυριαρχούν και αποµονώνεσαι καθώς έρχεσαι σε επαφή µε τον εσώτερο εαυτό σου και ψυχικά βάρη που σε ταλαιπωρούν. Το µυαλό ταξιδεύει και δεν συγκεντρώνεσαι.

Παρθένος

Με τη Σελήνη στον Καρκίνο κυρίαρχο είναι για σένα να επικοινωνήσεις µε φιλικά πρόσωπα, εκφράζοντας ιδέες που έχεις καθώς η πρωτοποριακή και επαναστατική διάθεσή σου µπορεί να εντυπωσιάσει. Στον φιλικό σου κύκλο βρίσκονται αρωγοί για ό,τι θέλεις να ξεκινήσεις. Συλλογικές προσπάθειες µπαίνουν στο πρόγραµµα.

Ζυγός

Η Σελήνη περνά στον Καρκίνο και η επαγγελµατική σταδιοδροµία έρχεται στο προσκήνιο. Ευθύνες πολλαπλασιάζουν το τρέξιµο και το άγχος. Σηµαντικό είναι να προβληθείς και να αναγνωριστείς στα επαγγελµατικά γι’ αυτό προσπάθησε να ανταπεξέλθεις. Να θυµάσαι ότι η αδιαλλαξία που θα δείξεις πιθανά να σου κοστίσει.

Σκορπιός

Η Σελήνη στον Καρκίνο απογειώνει το κέφι. Η αισιοδοξία σε κατακλύζει και αυτό δίνει άλλη τροπή στο πώς αντιµετωπίζεις τη ζωή. Επικεντρώνεσαι σε πνευµατικά και φιλοσοφικά ενδιαφέροντα και δεν αποκλείεται να υπάρξει ενδιαφέρον για σπουδές, σεµινάρια, ηµερίδες σε αντικείµενο που θέλεις να εντρυφήσεις.

Τοξότης

Με τη Σελήνη στον Καρκίνο νιώθεις από το πρωί έντονο εκνευρισµό. Φόβοι και ανασφάλειες δείχνουν να ξεπηδούν ξαφνικά και καλείσαι να δείξεις ψυχραιµία για να αποφύγεις τα ξεσπάσµατα. Οικονοµικά ζητήµατα σε σχέση µε τρίτους, κληρονοµιές και επιχειρηµατικές προσπάθειες είναι το πεδίο δράσης για σήµερα.

Αιγόκερως

Με τη Σελήνη στον Καρκίνο νιώθεις ότι είναι σηµαντικό να κρατήσεις ισορροπίες µε σύντροφο και συνεργάτες λόγω του φόβου της µοναξιάς που υπάρχει στο πίσω µέρος του µυαλού σου. Η ανάγκη να είσαι αρεστός σε οδηγεί σε υποχωρητικότητα και συµβιβασµούς. Σηµαντικές είναι οι νέες επαγγελµατικές γνωριµίες.

Υδροχόος

Η Σελήνη περνά στον Καρκίνο και η καθηµερινότητα ανεβάζει ρυθµούς αφού νέες υποχρεώσεις ανατρέπουν το πρόγραµµα και σε αγχώνουν. ∆ιαχειρίσου µε ηρεµία ό,τι αναλάβεις να διεκπεραιώσεις, διαφορετικά η γκρίνια και η επιθετικότητα είναι εστίες για συγκρούσεις µε συναδέλφους ή πρόσωπα που συναναστρέφεσαι καθηµερινά.

Ιχθύες

Με τη Σελήνη στον Καρκίνο είναι χαρακτηριστικό ότι νιώθεις υπέροχα, η χαρά και το κέφι είναιέντονα, θες να εκφράσεις τα συναισθήµατά σου µε
έµφαση και αυτό κυρίως επικεντρώνεται στην ερωτική σου ζωή και στον/στη σύντροφό σου. Εντονο είναι το ενδιαφέρον σου για τη δηµιουργικότητα.

ζώδια