Lifestyle|28.06.2024 15:11
Kim Kardashian-Kendal Jenner: Στις Σπέτσες με θαλαμηγό οι δύο ετεροθαλείς αδερφές
NewsroomΣτην Ελλάδα βρίσκονται για τις καλοκαιρινές τους διακοπές οι Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) και Κένταλ Τζένερ (Kendal Jenner).
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Το Πρωινό», οι δύο διάσημες σταρ επέλεξαν το νησί των Σπετσών για να παραθερίσουν με τη θαλαμηγό τους. Μαζί τους βρισκόταν και η μητέρα τους Κρις Τζένερ (Kris Jenner).
Όπως αναφέρθηκε και οι τρεις τους διαμένουν στην υπερπολυτελή θαλαμηγό του Τζεφ Μπέζος (Jeff Bezos), ενώ όλοι μαζί δείπνησαν χθες σε γνωστό εστιατόριο του νησιού και γύρω τους υπήρχαν σωματοφύλακες.
Διαβάστε ακόμη
- «Τρύπα στο νερό» το πρόγραμμα μετεγκατάστασης με επιδότηση 10.000 ευρώ - Τι λένε δήμαρχοι στο ethnos.gr
- Ξεμπλοκάρει η μεταφορά συντελεστή δόμησης - Οι πρώτες 194 Ζώνες Υποδοχής Συντελεστή σε 50 δημοτικές ενότητες
- Οι φίλοι της Γκιλφόιλ που μπαίνουν στο μικροσκόπιο, ο γρίφος Καραμανλή που ενοχλεί το Μαξίμου και οι «Παπανδρεϊκοί» που στηρίζουν Σαμαρά
- Σκληρό μπρα ντε φερ στις Βρυξέλλες: «Φειδωλοί» vs «φίλων της συνοχής» - Τι ζητά η Αθήνα