Lifestyle|11.04.2019 13:22

Πρίγκιπας Χάρι - Μέγκαν: θα κρατήσουν μυστική τη γέννηση του παιδιού τους

Newsroom

Ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν Μαρκλ αποφάσισαν να κρατήσουν κρυφά τα σχέδιά τους σχετικά με την έλευση του πρώτου τους παιδιού, ανακοίνωσαν το πρωί της Πέμπτης (11/4) τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

Ο Χάρι και η Μέγκαν, οι επίσημοι τίτλοι των οποίων είναι δούκας και δούκισσα του Σάσεξ, αναμένουν το πρώτο τους παιδί μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

«Ο Δούκας κι η Δούκισσα του Σάσεξ είναι ευγνώμονες για την καλή διάθεση που έχουν εισπράξει από πολίτες από ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο και τον κόσμο καθώς ετοιμάζονται να υποδεχτούν το μωρό τους...Ο Δούκας και η Δούκισσα ανυπομονούν να μοιραστούν τα υπέροχα νέα με όλους αφού θα έχουν πρώτα την ευκαιρία να το γιορτάσουν ιδιωτικά ως μια νέα οικογένεια».

Η συγκεκριμένη ανακοίνωση έρχεται λίγες ώρες μετά από την είδηση πως η 37χρονη Αμερικανίδα θέλει να ακολουθήσει τα βήματα της βασίλισσας της Αγγλίας, Ελισάβετ Β', και να γεννήσει στο νέο της σπίτι στο Ουίντσορ.  Ειδικότερα, η Ελισάβετ γεννήθηκε στο σπίτι των παππούδων της στο Μέιφερ. Έφερε στον κόσμο τα τέσσερα παιδιά της γεννώντας με τη βοήθεια μαίας είτε στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ είτε στο Κλάρενς Χάουζ.

Θυμίζουμε ότι ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ έχουν ήδη μετακομίσει από το Λονδίνο στην αγγλική εξοχή και το νέο τους σπίτι είναι το Φρογκμόρ Κότατζ στην περιοχή του Μπερκσάιρ.

Πρίγκιπας ΧάριΜέγκαν Μαρκλ