Lifestyle|12.04.2019 09:45

Τα ζώδια της Παρασκευής (12/4)

Newsroom

Κριός

Η Σελήνη στον Καρκίνο σε τρίγωνο µε τον Ποσειδώνα και την Αφροδίτη στους Ιχθύς δηµιουργεί το πλαίσιο για να λύσεις παρελθοντικά ζητήµατα µε την οικογένεια. Η καλή διάθεση βοηθά στην επίλυση των προβληµάτων. Προσοχή το βράδυ γιατί η αντίθεσή της µε τον Κρόνο στον Αιγόκερω εγείρει ανασφάλειες.

Ταύρος

Με τη Σελήνη στον Καρκίνο και το τρίγωνό της µε τον Ποσειδώνα και την Αφροδίτη στους Ιχθύς µπορείς να προωθήσεις φιλοδοξίες σου, καθώς η διαίσθησή σου είναι στα ύψη. Ιδιαίτερα ευχάριστες στιγµές µε φίλους, προσοχή µόνο γιατί το βράδυ η αντίθεση µε τον Κρόνο στον Αιγόκερω φέρνει αντιπαραθέσεις.

Δίδυµοι

Η Σελήνη παραµένει στον Καρκίνο και το τρίγωνό της µε τον Ποσειδώνα και την Αφροδίτη στους Ιχθύς φέρνει εξελίξεις σε επαγγελµατικά και οικονοµικά, καθώς µπορείς να προωθήσεις τον εαυτό σου ώστε να έχεις οφέλη. Προσοχή το βράδυ, η αντίθεσή της µε τον Κρόνο στον Αιγόκερω βγάζει ανασφάλειες.

Καρκίνος

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε τρίγωνο µε την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς απογειώνει διάθεση - κέφι και θα βρεθείς µε πρόσωπα που διασκεδάζεις και αντιλαµβάνονται πλήρως την ανάγκη σου για δηµιουργικές δραστηριότητες. Το βράδυ η αντίθεσή της µε τον Κρόνο στον Αιγόκερω φέρνει στην επιφάνεια δυσκολίες.

Λέων

Η Σελήνη στον Καρκίνο και το τρίγωνό της µε τον Ποσειδώνα και την Αφροδίτη στους Ιχθύς κλείνουν εκκρεµότητες που βαραίνουν την ψυχολογία. Παρελθοντικές οικονοµικές εκκρεµότητες τις δροµολογείς θετικότατα. Το βράδυ η αντίθεση µε τον Κρόνο στον Αιγόκερω φέρνει ζητήµατα ρουτίνας δηµιουργώντας εµπόδια.

Παρθένος

Η Σελήνη παραµένει στον Καρκίνο και το τρίγωνό της µε τον Ποσειδώνα και την Αφροδίτη στους Ιχθύς δηµιουργεί µοναδική ατµόσφαιρα σε φιλικό και προσωπικό επίπεδο, προωθώντας στόχους. ∆είξε ιδιαίτερη προσοχή το βράδυ, καθώς η αντίθεσή της µε τον Κρόνο στον Αιγόκερω προκαλεί δυσκολίες στην επικοινωνία.

Ζυγός

Η Σελήνη στον Καρκίνο σε τρίγωνο µε τον Ποσειδώνα και την Αφροδίτη στους Ιχθύς δηµιουργεί καλύτερη ατµόσφαιρα στα επαγγελµατικά, κάτι που ευνοεί την επίτευξη στόχων και την προβολή σου. Το βράδυ η αντίθεσή της µε τον Κρόνο στον Αιγόκερω φέρει επαγγελµατικές δυσκολίες που σε απογοητεύουν.

Σκορπιός

Η Σελήνη στον Καρκίνο και σε τρίγωνο µε τον Ποσειδώνα και την Αφροδίτη στους Ιχθύς λειτουργεί απογειωτικά στη διάθεσή σου, δηµιουργώντας τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για να βρεθείς µε πρόσωπα που επιθυµείς να δεις και να συνοµιλήσεις. Η αντίθεσή της µε τον Κρόνο στον Αιγόκερω δηµιουργεί αντιπαραθέσεις σε παρέες.

Τοξότης

Η Σελήνη παραµένει στον Καρκίνο και το τρίγωνό της µε τον Ποσειδώνα και την Αφροδίτη στους Ιχθύς ενισχύει ερωτισµό και ροµαντισµό στα προσωπικά σου και η σχέση σου απογειώνεται. Το βράδυ η αντίθεσή της µε τον Κρόνο στον Αιγόκερω εγείρει οικονοµικά ζητήµατα που σε αγχώνουν.

Αιγόκερως

Η Σελήνη παραµένει στον Καρκίνο και το τρίγωνό της µε τον Ποσειδώνα και την Αφροδίτη στους Ιχθύς φτιάχνει καλύτερη ατµόσφαιρα κυρίως µε το ταίρι και τους συνεργάτες. Το βράδυ η αντίθεσή της µε τον Κρόνο στο ζώδιό σου οδηγεί σε αποµόνωση και εσωστρέφεια, κάτι που προκαλεί ψυχρότητα µε το περιβάλλον σου.

Υδροχόος

Με τη Σελήνη στον Καρκίνο και το τρίγωνό της µε τον Ποσειδώνα και την Αφροδίτη στους Ιχθύς δηµιουργείται καλύτερη ατµόσφαιρα στα εργασιακά. Πρόσεξε γιατί ίσως µε λανθασµένες εντυπώσεις χάνεις το µέτρο στις απαιτήσεις. Το βράδυ η αντίθεσή της µε τον Κρόνο στον Αιγόκερω φέρνει παρασκηνιακές διεργασίες.

Ιχθύες

Η Σελήνη παραµένει στον Καρκίνο και το τρίγωνο της µε τον Ποσειδώνα και την Αφροδίτη στο ζώδιό σου δηµιουργεί υπέροχο σκηνικό στα προσωπικά και συνεργασίες καθώς η διάθεσή σου παίζει καταλυτικό ρόλο. Το βράδυ η αντίθεσή της µε τον Κρόνο στον Αιγόκερω φέρνει προβλήµατα µε το ταίρι σου και ψυχρότητα.

αστρολογικές προβλέψειςζώδιαωροσκόπιο