Lifestyle|12.04.2019 18:35

Δούκισσα Νομικού στο OPEN: Ήταν ένα βελούδινο διαζύγιο με τον ΑΝΤ1 (vid)

Newsroom

Καλεσμένη στην εκπομπή «Για την παρέα» με τον Νίκο Μουτσινά βρέθηκε η Δούκισσα Νομικού που πριν λίγες μέρες ανακοίνωσε ότι είναι για δεύτερη φορά έγκυος.

Η ξανθιά παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην πρώτη της εγκυμοσύνη, αλλά και στο παιδί που περιμένει χωρίς όμως να αποκαλύψει το φύλο του. «Ο Σάββας είναι ενός και υπάρχει ένα άλλο μικρούλι που είναι 4,5 μηνών», είπε χαρακτηριστικά η Δούκισσα Νομικού και συνέχισε: «Έχουμε μία υποψία, αλλά ακόμη δεν ξέρουμε το φύλο του μωρού». 

Ωστόσο, πριν από μερικές μέρες, η παρουσιάστρια και μοντέλο με δημοσίευσή της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας της με τον ΑΝΤ1. 

«Ήταν ένας πολύ όμορφος κύκλος. Για μένα ήταν η οικογένειά μου. Όλοι αυτοί οι άνθρωποι με μεγάλωσαν και τους μεγάλωσα. Ζήσαμε υπέροχες στιγμές μαζί. Αμοιβαία εμπιστοσύνη, αγάπη, σεβασμός και εκτίμηση. Ένας κύκλος που μόλις έκλεισε. Ένας καινούργιος μπορεί να ανοίξει. Μετά από οκτώ χρόνια γάμου ή σχέσης, που χωρίζεις και έχεις ξεχάσει να φλερτάρεις, λες τώρα: "Πώς ξαναγίνεται όλο αυτό;"», ανέφερε, μεταξύ άλλων, η Δούκισσα. 

Δούκισσα Νομικούεγκυμοσύνη